En iyi drone modeli güncellendi: DJI Mavic 3 

DJI Mavic 3 ve Mavic 3 Cine drone modelleri tanıtıldı. Markanın bu yeni drone modelleri özellikle profesyonellere yönelik fonksiyonlarıyla dikkat çekiyor.

Bir süredir yeni ürün duyurularını peş peşe yapan DJI drone ailesini genişletti. Markanın yeni modelleri Mavic 3 ve Mavic 3 Cine gelişmiş özelliklere sahip.

Ailenin yeni modellerinde iki adet kamera bulunuyor. Bu kameralardan biri 4/3 inç boyutunda sensörlerle donatılmış (önceki modelde 1 inç boyutunda sensör kullanılıyordu). Ayrıca tek güncelleme sensör boyutunda yaşanmamış. 24 mm objektif kullanılan yeni modellerde bu objektif 84 derece görüş açısı sunuyor. Diyafram aralığı ise f/2.8 ile f/11 arasında değişiyor.

Bu kamera 20 MP çözünürlük, 12 bit RAW ve 5.1K 60 fps video kayıt özelliği sunuyor. Ek olarak 4K 120 fps video kayıt desteğinin bulunduğunu da belirtelim. 1 milyar renk desteği sunan kamera 10 bit D-Log özelliği ile geliyor.

İkinci kamera ise 162 mm ve 15 derece görüş açısı ile geliyor. 28X dijital + optik zoom sunan bu kameranın diyafram açıklığı ise f/4.4.

Ailenin Cine uzantılı ikinci modelinin önemli bir farkı ise üzerinde 1 TB SSD bulunması ve Apple ProRes 422 HQ video formatında kayıt yapabilmesi.

Mavic 3 modelinin uçuş süresi ise tek bir şarj ile 30 dakika olarak açıklandı. 1080p 60 fps video kayıt modunda droneun kontrol mesafesinin 15 km olduğu açıklandı.

Mavic 3 modellerinde etraftaki nesnelerden kaçınma, ActiveTrack 5.0 konu takibi, 100 MP panorama modu gibi özellikler de bulunuyor.

DJI Mavic 3 fiyat seçenekleri

Mavic 3 modelinin standart sürümünün yurtdışı fiyatı 2.199 dolar olarak açıklandı. DJI Mavic 3 Fly More Combo paketinin fiyatı ise 2.999 dolar olacak.

DJI Mavic 3 Cine Premium Combo paketinin fiyatı ise 4.999 dolar olacak.

Web kamera'da yapay zeka kullanılırsa sonuç ne olur? İşte yanıtı
Yeni MacBook modellerini almak mantıklı mı? İşte yanıtı
Kaya gibi sağlam akıllı saat! Black Shark GS3 piyasaya sürüldü!
Sonraki Haber