En iyi kameralı telefonlar - Aralık 2021

Popüler kullanıma sahip elektronik cihazları incelemeleri ile ünlü DxOMark'a göre 2021 Aralık ayının en iyi kameraya sahip telefonlarını sizler için listeledik! İşte o modeller!

Bilindiği üzere özellikle de günümüzde satışa sunulan akıllı telefonların birçoğu birden fazla kameraya sahip. Hatta öyle ki; 3 kameralı telefonlar neredeyse standart hale gelmiş durumda. Elbette telefon kameranızın sadece kaç adet lense sahip olduğu değil; lens türü, düşük ışıkta nasıl çalıştığı ve kaç megapiksel olduğu gibi birçok etken tercihinizi etkileyebiliyor. Hal böyle olunca ise kullanıcılar tercih yapmakta zorlanabiliyor, çünkü tüm bu etkenler kafanızı karıştırabiliyor. İşte bu noktada DxOmark imdadınıza yetişiyor.

Daha çok akıllı telefonların kameralarına yaptığı detaylı incelemelerle bilinen DxOmark, telefonların kamera, ekran, ses ve pil performanslarını da ölçerek değerlendiriyor.

DxOmark'ın her ne kadar daha çok akıllı telefon incelemeleri ile adını duyuyor olsak da, DxOmark bununla yetinmeyip farklı cihazların da ekran, lens, kamera, ses ve son olarak cihazların pillerini hem donanım hem de teknik açıdan değerlendirerek puanlıyor.

2008 yılından beri hizmet veren, popüler ve bağımsız bir oluşum olarak konumlandıran Fransız analiz firması DxOMark, her ay olduğu gibi içinde bulunduğumuz Aralık ayı için en iyi kameralı telefonlar listesini yayınladı. Gelin Aralık ayı listesinde yer alan telefon modellerine ve değerlendirmeden aldıkları puanlara hep birlikte göz atalım.

İşte DxOMark'a göre en iyi kameralı telefonlar! - Aralık 2021

Popüler Haberler