Fitbit Blaze Akıllı Saat Satışa Sunuldu

Fitbit'in ocak ayında kullanıcıların beğenisine sunduğu akıllı saat Blaze satışa sunuldu. Daha çok Fitness takip cihazı olarak tasarlanan Blaze deri ve paslanmaz çelik kordon seçenekleriyle geliyor.

Giyilebilir cihaz pazarının lider ismi Fitbit’in CES 2016 etkinliğinde duyurduğu akıllı saat (ya da fitness saat) Blaze satışa sunuldu. Bir süredir ön siparişte alan akıllı saat beklendiği gibi 200 dolar etiket fiyatı taşıyor. Fitbit Blaze şimdilik sadece Amerika’da kullanıcılarla buluşuyor. Aygıtın farklı pazarlarda satışa sunulması bekleniyor, ancak bu ülkeler arasında Türkiye’nin yer almasına pek ihitimal verilmiyor. 

Fitbit tarafından geliştirilen özel bir yazılıma sahip olan akıllı saat, Windows Phone, Android ve iOS tarafındaki tüm cihazlarla eşleştirilebiliyor. Renkli dokunmatik LCD ekrana sahip olan Blaze nabız ölçer sensörünün yanı sıra günlük aktivite takibi gerçekleştirerek verileri eşleştirilen cihaza yansıtabiliyor.

Yapılan egzersizi tanıyabilme özelliğine sahip olan Fitbit Blaze çağrı yanıtlayıp, akıllı telefona gelen tüm bildirimlerden kullanıcıyı haberdar edebiliyor. 200 dolardan satışa sunulan Blaze için ayrıca 130 dolar fiyatlı paslanmaz çelik ve 100 dolar fiyatlı üç farklı renkte deri kordon seçenekleri de mevcut. 

 
    
SanDisk'in 200GB’lık hafıza kartında büyük indirim
Hürkuş hız rekoru kırdı
Amazon'dan şok suçlama, buna delil karartma derler
Sonraki Haber