Galaxy S7 Edge Plus'ın teknik özellikleri sızdı

Samsung'un yeni üst seviye modeli Galaxy S7 Edge Plus'ın teknik özellikleri ortaya çıktı

Samsung'un geçtiğimiz yıl Galaxy Note 5 cihazıyla aynı anda tanıttığı ve özellikle Avrupa'da oldukça ilgi gören Samsung Galaxy S6 Edge Plus modelinin devamı olması beklenen Galaxy S7 Edge Plus'ın teknik özellikleri sızdı. 2016'nın en çok beklenen telefonlarından biri olan Galaxy S7 Edge Plus'ın tasarım detaylarına ait bir bilgi ise henüz bulunmuyor ancak Samsung'un S7 Edge Plus cihazında bir önceki modelin tasarım anlayışını sürdüreceği düşünülüyor.

İlginizi Çekebilir:

Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy S7 Ege Plus'ta bir önceki modelde olduğu gibi 5.7 inç boyutunda QHD (2560x1440) çözünürlüklü bir ekranı bulunuyor. Samsung bu modelinde işlemci alanında bir değişikliğe gidiyor ve kendi ürettiği Exynos yonga seti yerine bu modelde Qualcomm'un en yeni Snapdragon 820 yonga setine yer veriyor. İlk bilgiler cihazın 32/64/128GB depolama kapasitesi seçenekleriyle ve 4GB RAM ile geleceğini gösteriyor. Cihazda 12.2MP çözünürlüklü arka, 5MP çözünürlüklü ön kamera bulunuyor.

Teknik olarak bir önceki modele göre oldukça güçlenen cihaz arka kamerasının bir önceki modelden daha düşük çözünürlüklü olmasıyla dikkat çekiyor ancak yabancı kaynaklara göre Samsung test cihazında bu kameralara yer veriyor ve son olarak çıkaracağı üründe daha yüksek çözünürlüklü kameralar tercih edebilir.

Samsung'un Galaxy S7 cihazını Mart ayında tanıtması beklenirken haberde yer verdiğimiz Galaxy S7 Edge Plus modelini 2016'nın 3.çeyreğinin sonlarına doğru tanıtacağı tahmin ediliyor.


Dell U2417H InfinityEdge Tanıtıldı
Birbirinden İlginç 30 USB Bellek Tasarımı
Google uygulamaları artık AppGallery'de; işte Huawei Nova 12S incelemesi
Sonraki Haber