Google Glass nedir? Ne işe yarar?

Google Glass hayallerinizin ötesine çıkıyor

Google'ın ofis görüntülerinin ardından bu videolar da Google'ın hayal gücünü kanıtlayan görüntüler olacak. Google Glass bahsedilen geleceğin çok yakınımızda olduğunu hatırlatan icatlardan bir tanesi. Google bu cihazla muhteşem bir iş çıkarmış görünüyor. Ön siparişleri başlayan gözlüklerin bir de videosu yayınlandı.

Google Glass nedir? Ne işe yarar?

Google Glass yılın en büyük icatlarından biridir. Google bu gözlükle telefonunuza bile ihtiyaç duymayacağınız bir tasarımla karşınıza çıkıyor. Gözlükler köşesinde bulunan kamera yardımıyla gördüklerinizi anında yakalamanızı sağlıyor. Hem de sesli komutlarla. Ayrıca kaybolduğunuzda size navigasyon görevi yapıyor. Görüş açınız, gördükleriniz tam anlamıyla gözlüğün kullandığı verilere dönüşüyor.



Bunun yanı sıra Google Glass bilmediğiniz nesnelerin ne olduğu gibi konularda da size yardımcı olabiliyor. Kısacası bu gözlükler hayatınızın tam ortasından girmeye hazırlanıyor. Telefonları elimizden bıraktıracak bir yöntem varsa bu da Google Glass'tır diyebiliriz.



Google Glass resim ve videolarınızı arkadaşlarınızla sosyal ortamda ses komutlarıyla anında paylaşabilmenizi de sağlıyor.

Videolar Google Glass'ın heyecan verici işlevini anlatmaya yardımcı olacaktır.




























Sony PlayStation etkinliği bugün gerçekleşecek!
HP Spectre One'a ödül geldi
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber