İndirime giren yeni Xiaomi kablosuz kulaklık modelleri!

Bugün sizlerle beraber indirime giren Xiaomi kablosuz kulaklık modellerini mercek altına alıyor olacağız. İşte detaylar!

Son zamanlarda giyilebilir teknoloji sektörüne olan yatırımlar hayli arttı. Çünkü bu alana yatırım yapan üreticiler, fazlasıyla kar elde etti. Dolayısıyla sektörde olan rekabetin giderek kızıştığını da söylemek lazım. Giyilebilir teknoloji ürünleriyle sektörde söz sahibi olmak isteyen firmaların başında ise tabii ki de Xiaomi geliyor. Bildiğiniz gibi Çin merkezli teknoloji devi, iğneden ipliğe kadar çok çeşitli alanlarda ürünler üretiyor.

İndirime giren Xiaomi kablosuz kulaklık modelleri!

Kablosuz kulaklık pazarına da giriş yapan firma, burada da fiyat performans ürünleriyle dikkat çekmeyi başarmış durumda. Karmaşık kablolu kulaklıklardan sıkılan ancak çok fazla para da ödemek istemeyen kişiler, soluğu Xiaomi kablosuz kulaklık modellerinde buluyor. Ancak uygun fiyatlı kulaklıkların diğerlerine kıyasla bir dezavantajı mevcut. Bu kulaklıklar ile telefon görüşmesi yapmaya kalkarsanız, çok olumlu sonuçlar elde edemeyebilirsiniz. Çünkü kulaklıklar ortam sesini çok fazla alıyor.

Ancak müzik keyfi yaşamak isteyenler ve daha fazlasına gerek yok diyenlerin tercihi bu kulaklıklar olabilir. Biz de sizler için indirime giren Xiaomi kablosuz kulaklık modellerini bir araya getirdik. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri indirime giren ürünler ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Xiaomi Airdots Pro 2

Fiyatı: 315,00 TL

Popüler Haberler