iPad 5'in pil ömrü fiyasko olabilir!

Apple iPad 5'in tasarımı ve pil ömrü nasıl olacak?

iPhone 5'in pil ömrü hakkında dünya çapında şikayet var. Bunun nedeni ise iPhone 5'in diğerlerine göre daha ince bir tasarıma sahip olması. Bazı kullanıcılar daha az pil ömrü ile daha ince bir iPhone sahip olmak isterken, bazıları pil ömrü uzun kalın iPhone'u tercih ettiklerini söylüyorlar. Peki iPad 5 ile de aynı sorun yaşanacak mı?

Şuanda mevcut olan iPad 4 ofis ve iş yerlerinde uygun bir tablet ancak ev ve gezmelerde kullanım için kullanıcılar ağır olduğu ve uzun süreli kullanımlarda kollarının ağrıdığından şikayet ediyorlar.



Tahminlere göre iPad 5, iPad 4 ile aynı tasarıma sahip olacak ancak daha ince olacak. Bu durumda pil ömrü daha kısa olacak. Çünkü iPhone'larda olduğu gibi daha ince olduğu için iPad 5'in şarjı da daha az gidecek.

MacRumors geçtiğimiz Nisan ayında iPad 5'in % 25 daha hafif ve mevcut iPad 4'ten % 15 daha ince olacağını iddia etmişti. IPad 5 muhtemelen iPad mini gibi GF2 dokunmatik teknolojisi ile gelecektir. Bu durumda iPad 5, 8,500-9,000 mAh % 25-30 daha küçük bir pile sahip olabilir.

HP'den Android işletim sistemli ikisi bir arada bilgisayar
Dell'den Parmak kadar Android PC
Amazon'dan şok suçlama, buna delil karartma derler
Sonraki Haber