iPhone 5'in yenilikleri ortaya çıkıyor!

Apple'ın yeni nesil cihazı için yeni özellikler sızdırılmaya başladı!

Dünyanın en değerli firması olan Apple'ın bu sene içerisinde çıkarması beklenen yeni nesil iPhone 5'i hakkında internete yeni detaylar gelmeye başladı.  Son zamanların en iyi mobil telefonu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan iPhone 5' veya Apple'ın yeni nesil iPhone'u diyebileceğimiz akıllı telefonunun özellikleri hakkında yepyeni bir video da sunuldu.



ÖKncelikle kafalarda karışıklığa sebep olan yeni iPhone'un ismi konusunda, henüz net bir karar verilmedi. Apple tarafından herhangi resmi bir açıklama bulunmadığı için hiçbir analist, uzman ve sitenin görüşlerinin doğruluk payı olmayıp, tahminden ileri gidemiyor.

Yeni iPhone ile alakalı olarak aşağıda sunulan videoda bir çok değişiklik gözleniyor, bunlardan en önemlileri, yeni iPhone'un dış tasarımının metal bir kasada oluşması, kulaklığın yerinin değişmesi...  Belirtilmesi gereken bir diğer yenilik ise Nano SIM teknolojisinin geleceği.

*Yeni iPhone'un önceki iPhone'lardan biraz daha ince ve büyük olması planlanıyor, özellikle ekran boyutu için 4 inç gibi bir rakam düşünülüyor.

BlackBerry PlayBook'un 16GB versiyonu iptal edildi!
HTC, çift SIM'lı yeni ICS 4.0 akıllı telefonunu Desire V'yi duyurdu!
Samsung Galaxy F55 5G'nin basın görselleri sızdırıldı!
Sonraki Haber