Meta Quest Pro tüm hatlarıyla sızdırıldı

Meta'nın Quest Pro kulaklığı önümüzdeki ay çıkacak, ancak sızdırılmış bir video onu tam olarak gösteriyor gibi görünüyor.

İlk olarak Facebook'ta, bir otel odasında birden fazla cihazın ("mühendislik örnekleri" etiketli) bırakıldığını söyleyen Ramiro Cardenas tarafından yayınlandı.

Videoda Cardenas, Meta tarafından daha önce alay edilen Project Cambria kulaklığının şimdiye kadar gördüğümüz minimal bakışlarına benzeyen, ön tarafında üç kameralı siyah bir kulaklık gösteriyor. Ayrıca, sızdırılmış bir eğitim videosunda görülen modele benziyor. Ayrıca, önceki döngülü denetleyicilerin yerini alan yeni bir tasarıma sahip (yine sızdırılmış eğitim videosundaki gibi) yeni denetleyicileri de ortaya çıkardı.

Meta Quest Pro tüm hatlarıyla sızdırıldı

Pakette "Meta Quest Pro" ve "Yeniden satılamaz - mühendislik örneği" yazan bir çıkartma bulunduğu da görülüyor. Ayrıca kulaklığın ve kontrol cihazlarının resimlerini de gösteriyor. Cardenas, The Verge'e, odadaki kişinin o zamandan beri kulaklıkları talep ettiğini söyledi.

Quest Pro ile Mark Zuckerberg, kablolu olmayan bir kulaklıkla "üst düzey bir sanal gerçeklik deneyimi" sözü verdi. Göz takibi, yüz takibi ve daha fazlasının yanı sıra oyunun ötesinde aktiviteler için kullanışlı hale getiren ek sensörlere sahip olabileceğini ima etmiş ve  "Oyun oynamak için harika, ama sadece oyun için değil" demişti. Daha önce, "Meta Quest Pro" adı, Bloomberg tarafından Meta kodunda görülmüştü, bu yüzden bu son ismi gibi görünüyor.

Trendyol yemekte yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik her siparişe indirim kuponu!
Apple A16 çipinin aldığı puan şaşırttı!
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber