Mlais uygun fiyatlı akıllı saatini duyurdu

Çin merkezli teknoloji firması Mlais, uygun fiyatlı akıllı saatini duyurdu. Mlais akıllı saat tasarımı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Uygun fiyatlı akıllı telefon çözümleriyle bilinen Çin merkezli teknoloji firması Mlais, bu defa uygun fiyatlı bir akıllı saatle kullanıcıların huzuruna çıktı. Mlais’in yuvarlak eknralı akıllı saati tasarımı itibariyle Huawei Watch’a oldukça benziyor.

Paslanmaz çelik ve gerçek deri kordonlarla kaliteden ödün vermeyen Mlais akıllı saatte 1.3 inç büyüklüğünde 360 x 360p çözünürlüklü TFT ekran kullanılıyor. Akıllı saate MediaTek’in giyilebilir cihazlar için geliştirdiği çift çekirdekli MT2601 işlemcisi güç veriyor.

512MB RAM ve 4GB dahili depolamanın eşlik ettiği Mlais akıllı saatte Android Wear platformunun 5.1 numaralı sürümü kullanılıyor. Wi-Fi  802.11b/g/n ve Bluetooth 4.1 kablosuz teknolojilerin yer verildiği akıllı saatte GPS ise yer almıyor. 400mAh kapasiteli bir pille gelen Mlais akıllı saat iki gün bekleme süresi sunuyor.

Fiyata geldiğimizde ise Mlais’in güçlü bir tasarım sergileyen akıllı saatinin Android Wear platformunda yer alan birçok çözümün yarı fiyatına sahip olduğunu görüyoruz. Akıllı saat 123$'dan satışa sunulmuş durumda. 

Razer’dan oyunculara özel 16.000 DPI 5G sensörünü kullanan fare: Naga Chroma
Xiaomi’den 45 liraya akıllı bileklik: Mi Band 1S
Amazon'dan şok suçlama, buna delil karartma derler
Sonraki Haber