Nokia şimdi de oyuncu kulaklığı üretecek! İşte ilk model!

Nokia kendini sadece akıllı telefonlarla sınırlamak yerine farklı kategorilerde de pazar payı arayışını sürdürüyor.

Nokia hiç kuşkusuz teknoloji dünyasının en ibretlik hikayelerinden birine sahiptir. Tüm gözlerin üzerinde olduğu, tanıttığı her yeni modeli bir anda trend listelerine giren bir isimken, teknolojik gelişmelere ve yeniliklere ayak uyduramadığı için çok hızlı bir şekilde kan kaybetmeye başlayan, ancak bu durumu hem görememesi hem de kabullenememesi yüzünden çok hızlı bir şekilde çakılan efsane isim, şimdilerde yeniden çıkış yapabileceği pazarlar aramaya devam ediyor.

Özellikle Microsoft çatısı altına girdikten sonra tamamen kendi marka değerini sıfırlayan Nokia, HMD Global markasıyla iş birliği sonrasında alt ve orta segment akıllı telefon modelleriyle yavaşta olsa bir canlanma emaresi gösteriyor. Ancak şirket için bu kadarı yeterli değil. Bu yüzden kendi pazar payını çok daha hızlı arttırabileceği yeni alanlar arayışı devam ediyor. İşte ortaya çıkan yeni bir görsel, Nokia’nın şu sıralar kendine kablosuz oyuncu kulaklığı sektörünü hedef aldığını gösteriyor.

Nokia şimdi de oyuncu kulaklığı üretecek! İşte ilk model!

Görsel ile birlikte bazı bilgileri de açıklayan bir duyum hesabı tarafından yapılan paylaşıma göre Nokia, Comm Band Pro ismiyle anılacak olan yeni bir kablosuz oyuncu kulaklığı geliştiriyor. Tasarım olarak oldukça sade bir yapıya sahip olduğu görülen kulaklıkta 400mAh’lık bir batarya ve USB Type-C girişi bulunacakmış.

Kulaklığın hedef kitlesi oyuncular olduğu için, şirket bu cihaza oldukça dikkat çeken bir mikrofon entegre etmeyi unutmamış. Ayrıca bu kulaklığın video izleme ve oyun oynama sıralarında rahatlıkla kullanılabilmesi için düşük gecikme modunun bulunacağı iddia ediliyor. Nokia Comm Band Pro’nun çıkış tarihi veya fiyatına ilişkin şu an için netleşmiş bir bilgimiz bulunmuyor.

Türkiye'de satılan en pahalı 10 otomobil
NVIDIA RTX 4080 ekran kartı geliyor! Özellikleri hayrete düşürdü
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber