Reklam izlemeye son! İşte YouTube reklamlarını engelleyen uzantılar!

Eğer sürekli karşınıza çıkan YouTube reklamları ve diğer reklamlardan sıkıldıysanız bazı uzantılar hayatınızı kurtarabilir!

Günlük hayatımızda büyük bir yer kaplayan YouTube, yediden yetmişe çok geniş yelpazedeki insan topluluğu tarafından kullanılan bir sosyal mecra. Bu mecrada Youtuber denilen kişiler kendi kanalları üzerinden çeşitli içeriklerde videolar paylaşıyor ve bizler de bu videoları keyifle takip ediyoruz. Ancak özellikle son zamanlarda YouTube’daki reklamlar da canımızı sıkmıyor değil.

Özellikle 10 dakika ve üzerindeki videolarda reklam sayısı giderek artıyor ve bu durum belli bir noktadan sonra çekilebilir bir şey gibi gelmiyor. İşte bu yüzden kimileri video keyfini yarıda kesmemek adına çeşitli uzantılar üzerinden reklamları engelleyebiliyor. Eğer siz de bahsettiğimiz konudan muzdarip iseniz, galerimize göz atmanızda büyük fayda var!

Ayrıca aşağıda tavsiye edilen uzantı ve uygulamalar yalnızca YouTube için değil, karşınıza çıkabilecek olan hemen bütün reklamları engelliyor. Siz de böylelikle görmek istemediğiniz reklamlar karşısında çaresiz kalmamış oluyorsunuz!

Popüler Haberler