Robot süpürgede dev indirim, 205 TL’ye düştü! Şaka değil, stok sonu fırsatı!

Son dönemin en popüler ev aletlerinden biri olan robot süpürgelerde indirim rüzgarı devam ediyor. Hali hazırda robot süpürge fiyatları 205 TL’ye kadar düşmüş durumda. İşte detaylar.

Gelişen teknoloji ile birlikte hayaller de yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor. Henüz robot hizmetçiler hayatımıza girmiş değil. Fakat robot süpürgeler hayatımıza giriş yaptı. Hem de ne giriş. Kısa sürede tüm dünyada yaygınlaşan robot süpürgeler, giderek gelişmeye ve ucuzlamaya başladı.

İlk çıkan robot süpürgeler sadece saç, kıl, toz gibi nesneleri süpürebiliyordu. Şimdi ise süpürmenin üzerine paspas atan modeller bile mevcut. Elbette bunlar süpürgenin fiyatına göre değişen özellikler.

Zira sadece süpürme modu olan süpürgelerde şu sıralar müthiş indirimler söz konusu. Öyle ki bazı modellerin fiyatı 205 TL’ye kadar düşmüş durumda.

Eğer benim alacağım cihazda haritalama özelliği olsun, mop yani paspas yapsın, yükseklik algılayıcısı olsun diyorsanız o zaman en az 1000 TL civarında bir parayı gözden çıkarmanız gerekiyor. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri pahalıdan ucuza robot süpürge seçeneklerimiz ile başbaşa bırakalım.

Popüler Haberler