Samsung, katlanabilir ekranlı akıllı telefon patentini aldı!

Samsung, katlanabiler çift ekranlı akıllı telefon ve kameralı S Pen kaleminin patentine sahip oldu.

Samsung, aldığı yeni akıllı telefon patent yelpazesine yeni patentlerini eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün sizlere şirketin bir sonraki Galaxy Note serisinde kullanılmak üzere ses komutuyla S Pen kalemin cihazlandan ayrılmasını sağlayan bir patent aldığını duyurmuştuk. Bugün ise şirket bir başka gelişme ile yine gündemdeki yerini aldı.

Samsung'un aldığı iki yeni patent, katlanabilir ekranlı ve kameralı S Pen kalemlerin üretimininde önünü açmış oldu. Samsung'un yeni patantleri hangi modellerde kullanacağı şimdilik bilinmiyor ancak, en gözde adayın Galaxy Note serisi olduğunu söylemek mümkün.

Görsellerde gördüğünüz üzere Samsung'un aldığı bu patentlerden biri cihazların katlanabilir olmasının yanında çift ekranlı olabileceğini gösteriyor. Ayrıca bu patentlerden diğerinde S Pen üzerine yerleştirilmiş bir kamera görünüyor. Bu kameranın cihaza nasıl bir işlevsellik kazandıracağını şimdilik söylemek mümkün görünmüyor. Ancak son kullanıcı olarak bizlere önemli bir avantaj sağlayacaktır.

İlk olarak 2013 yılının başında şirketin üzerinde çalıştığı bu projeler alınan patentlerle birlikte gerçeğe dönüşme noktasında büyük bir adımın atıldığı anlamına geliyor. Bu patentlerin getireceği yenilikleri aşağıdaki video sanırım sizlere daha iyi anlatacaktır.

GoPro kameralarla uyumlu uzaktan kumandalı denizaltı
GoPro kameralar için uzaktan kumandalı denizaltı: TTR-SB Seawolf
Amazon'dan şok suçlama, buna delil karartma derler
Sonraki Haber