Samsung Türkiye fiyatlarını düşürdü! Yeni çıkan telefonlar 2100 TL'den satılıyor!

2022'de oldukça uygun fiyatlara alabileceğiniz, en ucuz Samsung telefonlarının yer aldığı modelleri sizler için listeledik! Listemizde 2020 model yılı altında telefon yer almamaktadır.

En uygun fiyatlı Samsung telefon modelleri hangileri? Türkiye'de satışa sunulan en ucuz Samsung telefonlar hangileri? Bütçe dostu Samsung telefonlar hangileri? vb aramalar sonucu sayfamıza ulaştıysanız doğru yerdesiniz.

Samsung en çok amiral gemisi Galaxy S cihazlarıyla tanınır, ancak şirket hemen hemen her fiyat noktasında telefonlar sunar. En iyi Samsung telefonlarından bazılarına zaten daha önce göz atmıştık, peki ya daha ucuz seçenekler arıyorsanız? Endişelenmeyin, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda gerçekten iyi ve ucuz Samsung telefon var.

Samsung'un tüm pazarlar için cihazlar sunduğunu ve çoğu zaman her yerde piyasaya sürülmediğini unutmayın. Bu özellikle, genellikle belirli pazarları hedefleyen alt uç cihazlar için geçerlidir. Bunların bazıları yalnızca Avrupa'da mevcut olabilir, diğerleri ise gelişmekte olan pazarlar için olabilir vb. Türkiye'de satışa sunulan en uygun fiyatlı Samsung telefon modellerinin yer aldığı listemize hep birlikte göz atalım. Listemizde 2020 model yılı altında telefon yer almamaktadır. Listemizin son sırasında ise Bonus telefon modeli yer almaktadır!

Not: Fiyatların üzerini tıklayarak, ürünlerin satıldığı adresin linkine ulaşabilirsiniz.

İşte en uygun fiyatlı Samsung telefonlar!

Popüler Haberler