Samsung UNF6400 LCD fiyat ve özellikler – İnceleme

Samsung’un yeni LCD’si mercek altında

Orta seviye fiyat ve orta seviye görüntü kalitesiyle gelen bir Samsung LCD’siyle daha karşı karşıyayız. Samsung UNF6400 LED LCD TV hakkında ilk olarak avantajlı özellikleri sayalım. Bir çok güzel özellikler bu ekran ile geliyor ve en iyi olmasa da çok iyi bir görüntü kalitesine sahip.

Renk dengeleri ışık ayarları, video işleme yeteneği, ortalama üstü -ses kalitesi, dokunmatik uzaktan kontrol ve smartTV avantajıyla geliyor. Şimdi de sıra kötü özelliklerinde. Piyasadaki her cihazda bir eksik oluyor. Samsung UNF6400’de ise siyah renkler konusunda çok iyi olmayan bir ekran kalitesi ve açısal görünüm olarak kötü bir deneyim var. 3D gözlükler de bazen rahatsızlık verebiliyor ancak yine de 3D görüntü sunması da iyi özellikler arasında sayılması gerekiyor.

Teknoloji mağazalarının çok yer kaplayan cihazları arasında çok parlak pahalı modeller de bulunuyor. Ancak orta seviye bir bütçe için uygun bir cihaz olarak incelemeye almaya değer gördük. Ayrıca aynı modelin farklı boyutlardaki versiyonları da mevcut. Örneği UNF40F6400 40 inç, UN75F6400 modeli ise 75 inç boyutlar sunuyor. Ayrıca ara boyutlar da bulunuyor.

Tasarım

Tasarım olarak güçlü bir tasarıma sahip. Samsung’un ince çizgisini hissettiriyor. İnce ve nazik bir görünüm sunan televizyon pürüzsüz siyah bir tasarımla geliyor. Köşelerdeki geçişler sizi memnun edecek bir etki yaratıyor.

Cihazın fiyatı ise son modellere göre çok ucuz ve kendi alanındakilere göre de biraz daha uygun. 775$ etiketle gelen cihaz Smart Touch Kumandayla geliyor ve son teknoloji Smart TV özellikleriyle bir çok akıllı uygulamayı destekliyor.

Televizyonunuzu sadece televizyon izlemek için değil internete bağlanmak, oyun oynamak, film izlemek, müzik dinlemek ve aklınıza gelebilecek bir çok işlevde kullanabilirsiniz.

LCD ekran teknolojisi, Glossh ekran, Smart TV, 3D teknolojisi, 120 Hz yenileme hızı, USB girişi ve LED arka aydınlatma ile geliyor. 2013 modelleri arasında Samsung’un iyi fiyatlı bir üyesi.

 



İşte Samsung'un cep yakan yeni aynasızı!
HP Pavilion TouchSmart 11z fiyat ve özellikler – İnceleme
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber