SanDisk 1 TB microSD bellek kartını duyurdu!

Geçen yıl MWC etkinliğinde 400 GB microSD kartı tanıtan SanDisk, MWC 2019 kapsamında 1 TB kapasiteye sahip microSD kart modelini duyurdu.

MWC 2019 kapsamında tanıtılan 1 TB microSD kartlar, depolama problemini büyük ölçüde bitirecek. 4K gibi yüksek teknolojiler ile birlikte, artık depolama konusunda çok daha büyük büyük alanlara ihtiyaç doğdu. Bunun farkında olan Western Digital Corporation, A2 düzeyindeki UHS-I microSDXC ürünlerini piyasayla buluşturdu.

SanDisk microSD kartlar 1 TB hafızayla geliyor!

2018 yılındaki MWC etkinliğinde 400 GB gibi bir rekor kırmayı başaran Western Digital Corporation, bu yıl kendi rekorunu yine kendisi kırdı. Ayrıca yalnızca 1 TB microSD kartı değil, aynı zamanda bunun 512 GB varyantı da kullanıcılarla buluştu.

Sandisk 1 TB microSD kartların hızı

Barselona'da düzenlenen MWC 2019 etkinliğinde tanıtılan SanDisk 1 TB  microSD kartlar, aynı zamanda 160/s okuma hızı ve 90 MB/s yazma hızı sunuyor. Uygulama açısından değerlendirildiğinde, bu kartların 1. sınıf olduğu görülüyor. Böylece kullanıcılar; hem uygulamaları çok daha hızlı yükleyecek, hem de daha hızlı kullanabilecek.

Western Digital firması, bu açıdan büyük ilgi toplayacak gibi görünüyor. Firma tarafından yapılan açıklamada; kartlar 4K video çekme ve üst düzey piksele sahip dosyaları kaydetme gibi bütün işlemlerde en büyük yardımcınız olacak.

1 TB microSD kart dayanıklılık düzeyi

Hafıza kartlarının dayanıksız olması ile ilgili şikayetlere sıklıkla rastlamak mümkün. Ancak bu kartlar son derece dayanıklı olmakla birlikte, zor şartlara da meydan okuyabiliyor. Ayrıca yüksek sıcaklık değerlerinde de çalışabiliyor. Ürünün fiyatı ise 450 dolar olarak belirlendi.

1 TB microSD kart ile ilgili bütün yorum ve görüşlerinizi heyecanla bekliyoruz.

Bu yıl 25-28 Şubat tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenecek MWC 2019 etkinliğini yerinde takip edeceğiz. En güncel haber, video ve içerikler için MWC 2019 sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

MWC 2019'da objektifimize yansıyanlar!
Huawei MateBook 13 ve MateBook 14 tanıtıldı!
Kia Picanto fiyatları dibi gördü! Bu fırsatı kaçırmayın!
Sonraki Haber