Sevebileceğiniz 12 ilginç teknoloji

Haftanın teknolojilerini kaçırmayın!

Teknoloji hılza ilerliyor, denir hep. Ancak ne kadar hızlı olduğunu bazen unutabiliyoruz. Öyle ki bazı cihazlar gündemden düşmezken, bazı iyi teknolojiler de araya kaynayabiliyor. Teknoloji hepimizin bildiği gibi hayatımızı kolaylaştırmak için üretilen binimum şeylerin tamamıdır. Biz de gözden kaçmış olabilecek ilginç teknolojileri sizler için elemek istedik. Bu cihazlar bir Xperia Z ya da Galaxy S3 olmayabilir ancak çok kullanışlı ve ilginç oldukları bir gerçek. Bakalım bu hafta ilgi çekici teknolojiler listesinde neler var..

iPad kabı


iPad kapları artık o kadar çeşitli ki hangisinin daha kullanışlı olacağına karar vermek zorlaşıyor. Sizler için çok fonksiyonel bir tanesini seçtik.




Android için Robo5

Robo5 3D tasarımıyla dikkat çeken puzzle oyunlarından biri. Karışık dikkat çekici listemize bir de Android oyun olmazsa olmazlardan diye düşündük. Oyunu Google Play Store'dan ücretsiz indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Android için gelen oyunu indirmek için tıklayın!






Beyerdynamic T90

Kulaklık kullanırken sıradan kulaklıkları tercih etmeyenler için uygun fiyatla gelen cihazlardan bir tanesi.




Android için StarWars Pinball

Sizler için seçtiğimiz Android oyunlardan biri de StarWars serisi karakterleriyle oynayacığınız pinball oyunu. Pinball Windows'la gelen klasik oyunlardan biridir. Şimdi mobil cihazlarınızda nostaljinin keyfini çıkarın.

StarWars Pinball Google PlayStore'da sadece 1.99$, şimdi indirin!




JBL OnBeat Mikro

iPhone ve iPad’ler için piyasada bir çok aksesuar bulunuyor. Şarj edebilen kapaklardan, hoparlörlere kadar çok kullanışlı aksesuarları olduğunu söylemek mümkün. hayranları için bu aksesuarların en az cihazlar kadar vazgeçilmez olduğunu söyleyebiliriz.

JBL OnBeat iPhone 5 için gelen hoparlörlerden bir tanesi. Üzerinde bulunan USB girişi sayesinde sadece iPhone 5’le de sınırlı kalmıyor diğer mobil cihazlara da bağlanabiliyor.

JBL Onbeat incelememiz için tıklayın!




JVC DLA-X35

Çok uygun fiyatlı cihazlardan biri de bu projektör modeli. Gerçek görüntü kalitesiyle bir projektörün sunduğundan daha fazlasını sunuyor. 3D kaliteyi de oldukça iyi sunan cihaz 99$ fiyatla satışa çıkıyor.




Temple Run OZ

Temple Run ilk çıktığı günden bu yana uzun süre gündemde kalan ve rekor indirme rakamlarına koşan mobil uygulamalardan biriydi. Akıllı telefonu olan her kullanıcının en az bir kere deneyimlediği bu oyunun bağımlılık yaptığı da doğru.

Ücretsiz versiyonuyla hem Android hem iOS için gelen oyunun geçtiğimiz aylarda ikinci versiyonu çıkmıştı. Oyunun bu kadar çok indirme almasından sonra herkes oyunun ikinci versiyonunun paralı olacağını düşünüyordu. Ancak yeni versiyonu da ücretsiz yayınlanan oyunun geçtiğimiz günlerde çıkan OZ versiyonu 0.99$’dan iOS ve Android kullanıcılarına sunuldu.

Temple Run OZ incelemesi için tıklayın!



Dell XPS 13

Dell XPS serisi laptoplar bu yılın en iyileri arasında. Her ayrıntısı özenle tasarlanmış olan XPS 13 Ultrabook™, en iyi parçalarla en üstün performansı bir araya getirir. Birinci sınıf ProSupport™ desteği ile XPS 13, iş amaçlı kullanım için tasarlanmış.



MacBook Pro kabı

MacBook Pro'larınızı da korumaya almanın zamanı geldi.




Asus Transformer AIO

’tan muhteşem bir Windows 8 performansı sunan All-in-One masa üstü bilgisayarı kullanıcılara sunuldu. Cihaz, Vaio Tap 20’ye benzer bir tasarımla geliyor ve ’un Transformers serisinden. Transformers serisi tablet bilgisayarıyla da çizgisini ve kalitesini göstermişti.

Sony Tab 20’ye rakip olacak gibi görünüyor. AIO bilgisayarlar bilgisayar sektöründe yeni bir alan oluşturdu. Ne tablet, ne düz üstü ne de masaüstü bilgisayar olarak değerlendirebiliyorsunuz. Yeni bir kategori diyebiliriz.

Asus'un yeni çift işletim sistemli cihazının incelemesi için tıklayın!



HP Photosmart 7520

HP Photosmart yazıcı alanında çığır açacak bir cihaz. Yazıcılar da muhakkak sanal alemle gerçek arasındaki bağı kuran köprülerden biri.



Sony VPL-HW50ES

Sony'nin bu projektörü de renk ve görüntüleriyle ünlenmiş cihazlar arasında. Sony'nin bu cihazının fiyatı 3999$'dan satılıyor.


İş dünyasının beklediği tablet!
Google'dan konuşan ayakkabı!
Elon Musk Tesla için Çin'e gitti, kaleyi içten fethediyor
Sonraki Haber