Suya dayanıklı kamera, ContourROAM2

Contour, suya dayanıklı yeni kamerası ROAM2‘yi duyurdu.

Contour, ekstrem sporlarla uğraşan kişilerin yakından tanıdığı markalar arasında yer alıyor. Firma suya dayanıklı yeni kamerası ROAM2'yi duyurdu. Firmanın şuan mevcut olan ROAM modelinde olduğu gibi ContourROAM2 de suya dayanıklı olarak tasarlanmış.

Kamera, harici bir kılıfa ihtiyaç duymadan bir metre su altında sorunsuz bir şekilde çalışabilme özelliğine sahip. ContourROAM2 kamera, 270 derece dönebilen lens özelliği sayesinde her yerde kolaylıkla kullanabileceğiniz  1080p @30fps, 960 @30 fps, 720p @60 fps video kaydı yapabiliyor.

Alüminyum gövdesiyle dikkat çeken cihaz, dahili 4 GB microSD kart desteğine de sahip. ContourROAM2, 100 x 55 x 34 mm boyutlarında ve 5 megapiksel fotoğraf çekmenize de olanak tanıyor. Cihaz, tam dolu şarj ile 3,5 saatlik kullanım olanağı sunuyor. Contour+2′de de yer alan GPS, Bluetooth, HDMI ve değiştirilebilir lityum pil gibi özellikleri desteklemiyor. Eğer olmayan bu özellikler sizin için sorun teşkil etmiyorsa, siyah, kırmızı, mavi ve yeşil renk seçeneklerine sahip ContourROAM2′yi yaklaşık 200 dolara satın alabilirsiniz. Kamera 21 Ekim'de satışa sunulacak.

Bütçenize uygun 7" Android tabletler!
İşte Lomography’nin yeni analog kamerası!
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber