TP-LINK Archer C2, hızlı ağ bağlantısı sunuyor!

TP-LINK Archer C2 isimli 733 Mbit/s hız sağlayan yeni son teknoloji ürünü modemini satışa sundu.

TP-LINK şirketi yeni son teknoloji ürünü kablosuz Dual Band Archer C2 modem modelini satışa sunduğunu bildirdi. Şirketin yeni ürünü kablosuz standardı 802.11ac ve yeni nesil Internet Protokolü IPv6'yı destekliyor.

2,4 GHz ve GHz frekanslarında aynı anda çalışabilen TP-LINK Archer C2, bu ağları destekleyen birden fazla cihazda hız azalma sorunu yaşatmadan aynı anda tüm cihazlara toplam 733 Mbit/s hız kapasitesi sağlıyor. Güçlü sinyal kalitesi ve uzak mesafede kesintisiz bağlantı, iki harici çıkarılabilir anten tarafından sağlanıyor. Ayrıca TP-LINK Archer C2'de tek gigabit WAN portu ve dört Gigabit LAN portu yer alıyor.

USB bağlantı noktası veya FTP sunucusu üzerinden yazıcı ve dosya paylaşımı yapmaya yardımcı olacak cihaza ayrıca, 3G ve 4G mobil şebeke ağlarına erişim sağlayan USB modem bağlanabiliyor.

Öte yandan maksimum kullanıcı rahatlığı için TP-LINK Archer C2'de Internet servis sağlayıcıları için önceden hazırlanmış ayarlar bulunuyor. Bunun yanında yönlendirici kurulum sihirbazı hızlı bir şekilde ağa bağlanmanıza olanak sağlıyor.

Diğer taraftan TP-LINK Archer C2, güvenli bir WPS-bağlantısı oluşturma ve aynı zamanda ziyaretçi ağı ve ebeveyn denetimlerini destekliyor. TP-LINK Archer C2 şu anda Rusya'da büyük perakende mağazalarında satışa sunulmuş bulunuyor.

Casio, 50. yıldönümünü yeni S100 modeli ile kutluyor!
LG G Pad II 10.1 Güney Kore'de satışa çıktı
Vivo X100 Ultra ve X100s'in resmi posteri ortaya çıktı! İşte tasarımı!
Sonraki Haber