Uygun fiyatlı saç tıraş makinesi tavsiyeleri!

Evde kendi saç traşını yapmak isteyenler için uygun fiyatlı saç tıraş makinelerini sizler için derledik!

Bildiğiniz gibi tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından korunmak için evlerimizde kendi karantinamızı uygulamaya devam ediyoruz. Gerçi dün İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre 30 il ve Zonguldak'ta geçerli olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yani biraz gönüllü karantina olayından çıktı durum.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır. Saat 22.15 itibariyle valiliklere gönderilen genelgenin tüm detayları kamuoyu İle paylaşılacaktır" denildi.

Vatandaşlar gelen açıklamanın ardından, sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek? Sokağa çıkma yasağının cezası ne kadar? vb sorular soruları sormaya başladı. Bilmeyenler için belirtelim; sokağa çıkma yasağına uymayanlara, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282'nci maddesi uyarınca 3 bin 150 TL idari para cezası kesiliyor.

Asıl konumuza dönecek olursak;
sokağa çıkamadığımız ve berberlerin, diğer bir deyiş ile erkek kuaförlerinin de kapalı olduğu bu dönemde kendi saçlarımızı, evimizdeki diğer aile fertlerinin yardımı ile kesmek zorunda kaldık. Hal böyle olunca vatandaşlar en iyi ve en ucuz saç traşı makinelerini aramaya başladı bile. Biz de bu anlamda sizlere yardımcı olmak adına öneri niteliğinde, uygun fiyatlı ve fiyatına göre iyi olduğunu düşündüğümüz saç traşı makinelerinden oluşan bir liste hazırladık. Gelin bu saç traşı makinelerinin bulunduğu listemize hep birlikte göz atalım.

İşte uygun fiyatlı saç kesme makinesi tavsiyeleri;

Popüler Haberler