Xiaomi ve Huawei’den 13 inç hibrit bilgisayarlar geliyor

Mobil dünyasının iki önemli oyuncusu Xiaomi ve Huawei bu yıl 13 inç ekrana sahip ikisi bir arada çözümleriyle PC dünyasına giriş yapacak.

Şu sıralar Microsoft ve bazı iş ortaklarının egemen olduğu ikisi bir arada bilgisayar çözümleri kategorisine iki iddialı oyuncu daha giriş yapmaya hazırlanıyor. Son olarak Samsung’un Galaxy TabPro S modeliyle dahil olduğu ikisi bir arada bilgisayar kategorisinin yeni oyuncuları Xiaomi ve Huawei olacak.

Xiaomi’nin uzun zamandır bilgisayar kategorisine dahil olacağı zaten konuşuluyor. Son olarak DigiTimes tarafından doğrulanan iddiaya göre Çinli şirket 12.9 inç büyüklüğünde bir bilgisayar duyurusu gerçekleştirecek. Söz konusu ürün Windows 10 işletim sisteminin yanı sıra şirketin akıllı telefon ve tabletlerde kullandığı MIUI kullanıcı arayüzünü de destek sunacak.

Mobil dünyasının üç numarasında bulunan Huawei ise 13 inçlik bir çözümle PC dünyasına giriş yapmaya hazırlanıyor. MateBook isimli ürün de Windows 10 işletim sistemiyle çıkış yapacak. MateBook’un 22 Şubat’ta başlayacak Dünya Mobil Kongresi’nde resmen tanıtılması bekleniyor. 

 
    
Apple'ın A9X yonga seti Intel Core M serisini yakalıyor!
Sony yeni nesil projektörleri 4K, Full HD ve 3D desteği sunuyor
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber