12 Mart - BİM uygun fiyatlı TV, yazıcı, tabet ve akıllı saat satacak!

BİM, 12 Mart'ta tüm mağazalarında uygun fiyatlı akıllı TV, yazıcı, tabet, akıllı saat ve daha birçok elektronik ürün fırsatı sunuyor!

BİM her hafta olduğu gibi 12 Mart haftasında da satışa sunacağı teknoloji ürünleri ile müşterilerini cezbetmeye devam ediyor. Bu haftanın teknoloji ürünleri ise akıllı tv, ütü, yazıcı, tabet, akıllı saat, kablosuz kulaklık, akıllı lamba, elektrikli süpürge, taşınabilir şarj cihazı, cam çay makinası, tost makinası vb birçok fırsat ürünü olarak karşımıza çıkıyor.

12 Mart 2021 - BİM mağazalarında TV, yazıcı, tabet, akıllı saat fırsatı!

Bilindiği üzere elektronik ürünler perakende zincirlerinin en önemli reklam malzemeleri haline geldi. Bu ürünler BİM vb marketlerde düzenli olarak her hafta uygun fiyatları ile satışa sunularak kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

BİM bu hafta ise Dijitsu 43 Inç Full HD Uydu Alıcılı TV, Wifi Yazıcı, Tablet, Ps4 Joystick, Tws kablosuz kulaklık Fs45 ve Hasır kordonlu akıllı saat gibi birçok fırsat ürününü satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu modeller için belirlemiş olduğu fiyatlara ve cihaz özelliklerine gelin hep birlikte göz atalım.

Popüler Haberler