1500 - 2000 TL arası en iyi akıllı telefonlar - Nisan 2021

2021 Nisan ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak, 1500 - 2000 TL arası fiyat etiketine sahip telefonları sizler için bir araya getirdik.

Bu içeriğimiz uygun fiyatlı fakat iyi bir telefon arayanlar için.

Amiral gemisi olarak nitelendirilen üst seviye telefonlar, tasarımları, kameraları, işlemci gücü, performansı ve diğer özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Lakin malesef bu telefonlar fiyatlarıyla herkese hitap etmiyor. Tüketiciler genellikle iyi özelliklere sahip ve uygun fiyatlı telefonları araştırıyor.

2000 TL altına iyi telefon olur mu diye düşünmeyin. Zira bu paralara oldukça şık, geniş ekranlı, iyi kameralı muazzam modeller satın almanız mümkün. Bu segment cihazlarda özellikle Samsung Galaxy, Xiaomi, Huawei, Oppo, Meizu ve Realme modellerinin bazı telefonları oldukça dikkat çekiyor.

Düşük bütçeye sahipseniz ve düşük fiyata iyi bir telefon modeli bulma konusunda umutsuzsanız, sizler için hazırlamış olduğumız listemize göz atmanızda fayda olabilir. Eğer günlük kullanım için uygun fiyatlı bir akıllı telefon arıyorsanız, sizler için hazırlmış olduğumuz listemizde yer alan akıllı telefon modelinden biri ihtiyaçlarınıza hitap edebilir.

2021 Nisan ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak derlediğimiz 2000 TL ve altı fiyat etiketine sahip telefon modellerinin bulunduğu listemiz, yalnızca 2018, 2019 ve 2020 çıkış yılına sahip modellerden oluşmaktadır.

Not: Telefonlar, internet satış fiyatları dikkate alınarak listelenmiştir. Mağaza fiyatları belirtilen fiyatlardan daha yüksektir.

İşte 1500 - 2000 TL arası en iyi akıllı telefonlar;

Popüler Haberler