Amazon Astro nasıl çalışıyor ve ne işe yarıyor? İşte fiyatı

Amazon'un Astro adlı robotu, "The Jetsons"taki animasyon karakteri gibi yemek pişirmiyor veya temizlik yapmıyor, ancak siz dışarıdayken ocağı açık bırakıp bırakmadığınızı kontrol edebiliyor veya eve biri girerse uyarı gönderebiliyor.

Amerikan e-ticaret markası Amazon, akıllı ev teknolojisi ile uyumlu robotu Astro'yu tanıttı.

Astro, müşterilere ev izleme ve aile ile iletişim kurma gibi çeşitli görevlerde yardımcı olmak için tasarlanmış yeni ve farklı bir robot türü. Yardımcı ve kullanışlı olacak şekilde tasarlanmış bir pakette yapay zeka, bilgisayarla görme, sensör teknolojisi gibi alanlarındaki yeni gelişmeleri bir araya getiriyor. Astro neler mi yapıyor:

Evinizi kontrol eder: Siz uzaktayken Astro, evinizin güvende olduğunu bilmenin verdiği huzuru sağlamaya yardımcı olur. Astro, evinizin etrafında bağımsız olarak hareket edebilir, belirli alanlarda check-in yapmak için gezinebilir, Astro uygulaması aracılığıyla size odaların canlı görüntüsünü gösterebilir ve hatta tanınmayan bir kişi algıladığında uyarı gönderebilir. Alexa Guard ile Astro ayrıca bir duman alarmı, karbon monoksit alarmı veya cam kırılma sesini algılayabilir ve telefonunuza bir uyarı göndererek başka bir yerde olsanız bile evinizi güvende tutmanıza yardımcı olur.

Popüler Haberler