Amazon Prime Video - En iyi 10 dizi

Türkiye'de hizmet vermeye başlayan Amazon Prime'ın en iyi dizilerini bir araya getiriyoruz. İşte pek çok mecraya göre en iyi Amazon Prime dizileri.

Netflix'in en büyük rakibi sonunda Türkiye pazarına giriş yaptı. Dijital yayıncılığın en büyük isimlerinden biri olan Amazon, uzun bir sürecin ardından Türkiye'deki yayın serüvenine de başladı. 

Ülkemizde oldukça cüretkar bir fiyat etiketiyle kullanıma sunulan Amazon Prime'ın dijital yayın servisi haricinde bazı ekstraları da bulunuyor. Amazon Prime üyeleri artık Amazon'dan aldığı ürünleri ertesi günü teslim alacaklar. Ayrıca Amazon Prime üyelerine sunulan diğer ayrıcalıklardan da yararlanabilecekler.

Fakat bu hizmetin bizler için en önemli yanı Prime Video servisi. Prime Video uzun zamandır hizmet veren bir kuruluş. Her ne kadar Netflix kadar fazla içeriği olmasa da oldukça sağlam dizi ve filmleri bulunduğu söylenebilir.

Malum, Netflix son dönemlerde yaptığı ve yaptırdığı içeriklerle yoğun eleştiri alıyor. Çünkü 5 Netflix orijinal içeriğinden 1'i ortalamanın üzerinde oluyor. Diğerleri ise genel olarak vasatın altında değerlendiriliyor.

Amazon Prime Video'da ise durum biraz daha farklı. İçerik yelpazesi Netflix'e nazaran çok daha sade olan Amazon'un kalite standardı ise daha yüksek. Dilerseniz buna 1 aylık ücretsiz deneme süresiyle kendiniz de göz atabilirsiniz. Peki en kaliteli Amazon içerikleri hangileri?

Bu yazımızda size dünyadaki önde gelen mecralar tarafından seçilen en iyi Amazon Prime Video içeriklerini sıralayacağız. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan, mutlaka izlemenizi tavsiye ettiğimiz dizilere geçelim.

Popüler Haberler