Çelik dünya evine girdi

Teknoloji, inovasyon ve fonksiyonelliği temsil eden Çelik, tasarım, estetik, stil ve zarafet sembolü Çeliknaz ile birlikte Arçelik yeniliklerini anlatıyor.

Arçelik hazırlamış olduğu reklamlar ile her zaman dikkatleri üzerine çeken bir firma. Özellikle çelik karakteri ile birlikte hazırlamış olduğu reklamlar çok başarılı oldu. Görünen o ki bu başarıyı çelik ailesinin yeni bireyleri ile devam etmek istiyorlar. Çeliknaz'ın eklendiği yeni seri oldukça güzel olmuş. Sosyal medyada konuşulma oranı bunu ispatlar nitelikte.



Teknoloji, inovasyon ve fonksiyonelliği temsil eden Çelik, tasarım, estetik, stil ve zarafet sembolü Çeliknaz ile birlikte Arçelik yeniliklerini anlatıyor. Bu yeni dönemde Arçelik markasının yenilikçiliğe olan tutkusu "Arçelik, yeniliği aşkla tasarlar" söylemiyle ifade ediliyor. Teknolojik ve müşteri odaklı çalışmalarıyla, her zaman çevre dostu olan, yaşam kalitesini artıran yenilikçi ürünler sunan Arçelik, yeniliğin hayata şıklık ve kolaylık kattığı, yaşama sevincini taze tuttuğu fikriyle, tüm ürünlerinde teknoloji ve tasarımı ön planda tutuyor.

Sony Ericsson devri artık bitti!
Dünyadan günün en etkileyici fotoğrafları! 17 Şubat
Samsung Galaxy F55 5G'nin basın görselleri sızdırıldı!
Sonraki Haber