CES 2016: Acer Windows 10'lu yeni telefonunu tanıttı

Acer CES 2016'da yeni Windows 10 işletim sistemine sahip üst seviye akıllı telefonunu tanıttı

CES 2016 fuarının ziyaretçilere açılmasına çok kısa süre kala markalar fuar öncesi düzenledikleri basın toplantılarıyla yeni ürünlerini tanıtmaya başladı. Acer da bugün yeni ürünlerini CES 2016'da tanıtan şirketlerden birisiydi. Yeni bilgisayarlarını, tabletlerini ve monitörlerini tanıtan Acer bi de sürpriz bir şekilde Windows 10 ile çalışan yeni üst seviye akıllı telefonunu tanıttı.

İlginizi Çekebilir:

Acer'ın Liquid Jade Primo adını verdiği Windows 10'lu yeni akıllı telefonunda 5.5 inç boyutunda Full HD çözünürlüğünde AMOLED ekrana yer veriliyor. Snapdragon 808 yonga setinden gücünü alan cihazda çift tonlu LED flaşa sahip 21MP çözünürlüklü arka, 8MP çözünürlüklü ön kamera bulunuyor. Cihaz 32GB dahili depolama kapasitesi ve 3GB RAM ile karşımıza çıkıyor. Cihazın arka (ana) kamerası 4K video kaydı, ön kamerası ise Full HD (1080p) video kaydı yapabilme yeteneğine sahip.

Telefon aynı zamanda Windows 10 kullanan Microsoft Lumia 950 ailesi gibi Microsoft Continuum cihazını destekliyor. Böylelikle Acer Liquid Jade Primo telefonunu satın alan kullanıcılar Continuum cihazını da satın alarak klavye ve fare bağlantısıyla telefonlarını Windows işletim sistemli bir bilgisayar olarak kullanabilecek.

Orta Doğu ve Avrupa'da Şubat ayı itibariyle 620$'dan başlayan fiyat etiketleriyle satışa sunulacak olan Acer Liquid Jade Primo'nun satışa çıkacağı ülkeler arasında Türkiye olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.


CES 2016: ACER yeni nesil ürünlerini tanıttı.
Sonunu Çok Az Kişinin Tahmin Edebildiği 15 Film
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber