Coinbase yatırımcılarına soğuk duş!

Coinbase hissesi, 1,1 milyar dolarlık bir kayıp bildirdikten sonra %10 düşüş yaşadı!

Coinbase Global, kripto para birimi alım satım platformunun kazançlarını açıklamasının ardından 9 Ağustos'taki alım satım seansı sırasında %10 düştü ve daha az alım satım hacmi ve daha az aylık kullanıcı sayısı olduğunu ortaya koydu.

Coinbase yatırımcılarına soğuk duş!

Genel olarak, kazançlar yıllık %63,7 düşüşle 808.3 milyon dolardı. Kazançların ardından gelen hissedar mektubu, firmanın geleceğe dair ihtiyatlı bir şekilde iyimser olduğunu belirtti. Mektupta şu ifadelere yer verilmişti;

“Açıkçası, stresli piyasa koşullarında faaliyet gösteriyoruz, ancak ikinci çeyrekte alınan gider yönetimi girişimlerine dayanarak, bu korkuluk içinde faaliyet gösterme kabiliyetimiz konusunda ihtiyatlı bir şekilde iyimseriz. Bu iyimserlik, kripto piyasa değerinin Temmuz seviyelerinin önemli ölçüde altına düşmediğini ve mevcut müşteri davranışlarımızda bir değişiklik görmediğimizi varsayıyor.”

COIN tablosu ve analizi

Hacim, hem kısa vadeli hem de uzun vadeli eğilimlerin olumsuz olmasıyla birlikte, son birkaç günde önemli ölçüde yükseldi.

Geçen ay, COIN 50.34 $ ila 116.30 $ aralığında işlem gördü ve teknik analiz destek hattının 56.41 $ ve direncin 93.05 $ olduğunu gösteriyor.

COIN 20-50-200 SMA çizgileri tablosu. Kaynak. Finviz.com verileri. Burada daha fazla hisse senedi görün.

Kazançlara rağmen, Wall Street analistleri hisseleri 'ılımlı alım' olarak değerlendiriyor ve önümüzdeki 12 ay içinde hisse senedinin 87.68$'lık mevcut işlem fiyatından %26.65 daha yüksek olan 111.05$'dan işlem görebileceğini tahmin ediyor.

Wall Street analistlerinin COIN için fiyat hedefleri. Kaynak: TipRanks  

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Martı'ya kötü haber! Soruşturma başlatıldı
Ethereum vadeli işlem hacmi, 3 ayın en yüksek seviyesinde!
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber