Elon Musk, Tesla Bot için ilginç açıklamalar yaptı?

Elon Musk, Tesla'nın hazırlandığı Tesla Bot robotu hakkında bazı yorumlar yaptı ve popüler Star Wars karakterleriyle karşılaştırdı. İşte sansasyonel açıklamaları ile Musk ve Bot!

Elon Musk bir şeyi öne çıkarmak istiyorsa, bunun nedeni, üzerinde çalıştıkları ürünleri herhangi bir şekilde fazla satmaya çalışmaktır. İlgili ürün hakkında sansasyonel ifadelerle manşet olmak yeteneğidir. Sık sık, daha sonra yerine getirilmese bile umut verici bir şekilde bir şey duyurur.

Tutulmayan çok sayıda Elon Musk sözü vardır ve bunlar birkaç şirketi ilgilendirir. Provokasyon veya gerçek bilgi olabilir. Şimdi Ağustos ayında sunulan Tesla insansı robot Tesla Bot hakkında konuştu ve 2022'nin sonunda kullanılabilir olmasını umduğunu yine kendi tarzı ile açıkladı.

Elon Musk Tesla Bot Hakkında Ne Düşünüyor?

Musk’ın son sözlerine göre, Tesla Bot " C-3PO ve R2-D2 olarak "zaman içinde benzersiz bir kişilik geliştirebilecek" inanılmaz bir arkadaş olacak " çünkü "tüm robotların aynı olması gerekmiyor".

Tasarımlar ilerlemeye devam ederse ve herhangi bir senaryoda Bot hareket etmeye daha uygun hale geldiğinde, kendi başlarına hareket etme yeteneği veya kendi kişiliklerine sahip olmaları kaçınılmaz olacak.

Buna ek olarak, olası ticarileştirilmelerinde sahip olunabilecekler. Amazon's gibi robotlarda, kaç kullanıcının bu modellere gerçekten ihtiyaç duyduğu veya satın alacağı hakkında sorular var. Bunlar 172 santimetre boyunda ve 55 kilodan fazla ağırlıkta olacaklar. Çok sayıda potansiyel müşteri bulmak imkânsız mı dersiniz.

Tüm bunlara rağmen, sözlerinin ne ölçüde yerine getirilmiş olduğunu ve bu projenin nasıl olduğunu bir yıl sonra göreceğiz.

Bu bilgisayarlar oyuncuları uçuracak cinsten! Daha iyisi yok!
MIUI 13'ün kararlı güncellemesini alacak olan Xiaomi cihazlarının listesi!
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber