Emtia stratejisti; "Bitcoin dünyadaki en iyi varlıklardan biri olacak"

Emtia stratejisti, enflasyon düştükten sonra Bitcoin'in "Dünyadaki en iyi varlıklardan" biri olacağını söylüyor.

Amiral gemisi dijital varlık olan Bitcoin'in ( BTC ) Ocak ayından bu yana yaklaşık %35 düşmesiyle kripto para piyasasına soğuk bir soğukluk çöktü. Sonuç olarak, birçok insan, piyasanın kripto kışının ne kadar derinde olduğunu ve bahar belirtileri olup olmadığını merak ediyor. Ünlü Emtia stratejisti ise Bitcoin'in enflasyon düşüşünden sonra dünyadaki en iyi varlıklardan biri olacağını iddia ediyor.

Emtia stratejisti; "Bitcoin dünyadaki en iyi varlıklardan biri olacak"

Kitco News ile konuşan Bloomberg Intelligence kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, riskli varlıklardaki bu ayı piyasası düştüğünde ve değerlemeler tekrar düzeldiğinde, kripto para birimlerinin diğer tüm varlık sınıflarından daha iyi performans göstereceğini belirtti.

Daha önce McGlone, Bitcoin'in 2025 yılına kadar 100.000 dolara ulaşma yolunda olduğunu ve yatırımcıları kripto kışından neyin kurtardığı ve bir ralliyi ateşlemek için ne olması gerektiği gibi soruları yanıtlamıştı.

Emtia stratejisti şunları söyledi: “Bence olacak olan, büyük geri dönüş daha yeni başlıyor. 1929 sonrası gibi olabilir, 2008 sonrası gibi olacak, belki 1987 kazasından sonra çok gecikti. Çoğu insanın hayatındaki 40 yıllık en büyük enflasyon daha yeni başlıyor.”

McGlone ekledi:

Bu dönemi atlattığımızda, Bitcoin'in bunun gezegendeki en iyi varlıklardan biri olduğunun farkına varacağını düşünüyorum. Şimdi bu benim temel durumum, bunun nasıl çalıştığını bilmiyorum. Bu yüzden sadece kendi bakış açımı paylaşıyorum. Bence sahip olunacak en iyi varlıklardan bazıları altın ve ABD uzun tahvilleri olacak ve Bitcoin için sanırım bir süre daha deflasyona geri döneceğiz.”

Ünlü otmobil üreticisi NFT ve metaverse için iki ticari marka başvurusunda bulundu!
İddia: Merkez bankasını verdiği dijital paralar, özel kripto paraları öldürecek!
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber