Ethereum ( ETH ) ve Tornado Cash (TORN) coştu! Peki neden?

Merge yaklaştıkça, Tornado Cash ve Ethereum kripto tokenlerine olan ilgi artıyor. Tokenler Coinmarketcap en trendler listesinde ilk iki sırada yer alıyor.

Kripto para endüstrisindeki son çalkantılı olaylar, başta Ethereum ( ETH ) ve Tornado Cash (TORN) olmak üzere bazı ilgili tokenlere olan ilginin artmasına neden oldu.

Ethereum ( ETH ) ve Tornado Cash (TORN) coştu! Peki neden?

10 Ağustos CoinMarketCap'daki birkaç saat önceki verilere göre, Ethereum geçtiğimiz gün boyunca, 24 saat içinde %0.11 ve hafta boyunca %2.57 güçlenerek kripto trend listesinin lideri olarak ortaya çıkarken, TORN ise günde %16.74 ve hafta boyunca %32.03 kaybetmesine rağmen ikinci sırayı aldı.

24 saat içinde en çok trend olan 5 kripto para. Kaynak: CoinMarketCap (3 saat önce)

Ancak biz bu içeriği hazırlarken, birkaç saat içinde özellikle de Ethereum hızlı bir yükselişe geçti. Anlık verilere göre, Ethereum 24 saat içinde %8.18 güçlenerek kripto trend listesinin lideri olarak ortaya çıkarken, TORN ise günde %13.00 kaybetmesine rağmen ikinci sırayı aldı.

24 saat içinde en çok trend olan 3 kripto para. Kaynak: CoinMarketCap (Anlık)

Ethereum'un artışındaki bu etki, ağın İş Kanıtı'ndan ( PoW ) Hisse Kanıtı (PoS) algoritmasına geçişini işaretleyecek olan Merge yükseltmesinin hızlı yaklaşımına bağlı olabilir. Bu aynı zamanda ETH vadeli işlem hacminin 3 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasını da etkilemiş görünüyor.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

İddia: Bitcoin 'önemli bir satın alma sinyali' veriyor!
Coinbase yatırımcılarına soğuk duş!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber