Galaxy Note için bomba gibi güncelleme geliyor!

Bu güncelleme Galaxy Note'da bakın neleri yenileyecek?

Samsung geçtiğimiz hafta kategorisinde dünyada bir ilk olan telefon-tablet diyeceğimiz Galaxy Note modelinin 2. telefonunu tanıtmış, milyonlarca meraklı bekleyenin merakını gidermişti.

Çok değişik tasarım bekleyen teknoloji tutkunları, yeni Note 2'nin Galaxy S3 ile Note'un harmanlanmış hali olarak gelince büyük hayal kırıklığı yaşadı. Kocaman olarak adlandırabileceğimiz yeni Galaxy Note 2, 2GB RAM ve 4 çekirdekli işlemcisi ile Samsung'un yeni gözdelerinden birisi durumunda.

Yeni Galaxy Note 2 geldi, peki eski Note'un durumu ne olacak, güncelleme konusunda sıkıntı yaşayacak mı, akıbeti ne olacak? Bugün bu sorulara yanıt arayacağız.


Samsung son zamanlarda çıkarmış olduğu yeni nesil akıllı telefonlarıyla, her ne kadar kendini tekrar ediyormuş gibi gözükse de ne yeni ürettiği telefonları ne de önceki ürettiği telefonları unutmayıp ihmal etmiyor. Güncellemeler konusunda diğer firmalar ile mukayese edildiğinde daha ağır bir ilerleme olduğu kesin. Bunun altında yatan sebeplere baktığımızda telefonun stabilliğinin bozulup bozulmaması sebebinin olduğu biliniyor.


Tam bu noktada Samsung, Galaxy Note için 2 geldikten sonra yepyeni bir güncelleme yayınlayacağının ilk sinyallerini verdi. Bu sinyallere baktığımızda Galaxy Note, yeni nesil Note'un arayüzüne benzer bir arayüz kullanacak.  Son derece stabil çalışacak yeni Touchwiz 4.5 Galaxy Note 2'nin arayüzünü Galaxy Note'a taşıyacak.

Yeni güncellemeyle birlikte Galaxy Note'da boyutlandırılabilir Pop Up oynatıcısı, yeni kişi listesi, S-Cloud uygulaması, 3D efektler ve yeni hareketler gibi birbirinden güzel yenilikler yer alacak.



Samsung'un şuan için sadece Almanya'da yayınlanmaya başladığı bu güncelleme çok yakında Global bir şekilde tüm dünyadaki Galaxy Note'ları kapsayacak. Siz kendi ülkenize güncellemeninin gelmesini beklemiyor ve kendinize güveniyorsunuz yayınlanan ROM'u hemen buradan indirip ODIN yardımıyla akıllı telefonunuza yükleyebilirsiniz.

İşte yeni ROM'dan görüntüler;

Haftanın sanat galerisi 10 Eylül
En İlginç Kartvizit Tasarımları - 10 Eylül
Threads’in yeni güncellemesi yayında! Artık çok daha güvendesiniz!
Sonraki Haber