GoPro Hero 7 duyuruldu. İşte özellikleri!

Ünlü aksiyon kamerası markasının yeni modeli GoPro Hero 7 tanıtıldı. Yeni modelin Black, Silver ve White olmak üzere 3 farklı sürümü bulunuyor.

Aksiyon kamerası dendiğinde akla gelen ilk marka olan GoPro, her yıl Eylül ayının sonunda yaptığı yeni ürün duyurularına bir yenisini daha ekledi. Merakla beklenen ve bazı özellikleri internete düşen GoPro Hero 7 model ailesi resmi olarak tanıtıldı. Marka, bugüne kadar sürdürdüğü stratejiyi değiştirerek aileye üç yeni model ekledi.

GoPro Hero 7 duyuruldu

Hero 7 ile beraber GoPro modelleri 3 üründen oluşacak. Biri daha önce de olduğu gibi ailenin en güçlü modelinin ismi Black iken sırasıyla Silver ve White isimli iki yeni model daha eklendi. GoPro Hero 7 Black modeline baktığımızda 4K 60 fps maksimum çözünürlük, değiştirilebilir pil, Hyper Smooth adı verilen titreşim engelleme, 12 Megapiksel fotoğraf çözünürlüğü, 8X Slow Motion yani ağır çekim video, canlı yayın, SuperPhoto (Daha iyi fotoğraf çekebilme), 3 mikrofon gibi özellikler bulunuyor. En üst modelin en önemli özelliği titreşim engelleme fonksiyonunun daha da geliştirilmiş olması. GoPro Hero 6 Black'te zaten iyi olan titreşim engelleme özelliği daha da iyileştirildi.

Ailenin ortanca üyesi olan GoPro Hero 7 Silver ise 10 Megapiksel fotoğraf çözünürlüğü, 4K 30 fps video kayıt, bütünleşik pil, standart video titreşim engelleme özelliği, 2X slow motion video, 2 mikrofon gibi özellikler sunuyor.

Serinin en küçük modeli ise GoPro Hero 7 White ise Full HD 60 fps video kayıt, 10 Megapiksel çözünürlük, bütünleşik pil, 2X slow motion video, 2 mikrofon gibi fonksiyonlara sahip. Her üç kameranın da 10 metreye kadar su geçirmediğini belirtelim. 

GoPro Hero 7 modellerinin fiyatları


Yeni modellerin fiyatları da belli oldu. Buna göre ailenin en güçlü modeli olan GoPro Hero 7 Black, 399, GoPro Hero 7 Silver 299 ve GoPro Hero 7 White modeli ise 199 dolardan satışa sunuluyor.

Uber sürücüsüne ve yolcularına taksici saldırısı!
Resident Evil 2 TGS tanıtımı ile heyecanlandırdı!
Xiaomi bu sefer yanılttı, ucuza satılması beklenen otomobili için servet istedi
Sonraki Haber