IKEA yeni akıllı TV'si Uppleva ile geliyor!

Alışveriş alternatif adresi IKEA akıllı TV işine giriyor!

Ev araç gereçleri, aksesuarları, bahçe düzenlemeleri, aletleri ve daha bir çok dal üzerine iddialı bir şekilde piyasaya giren IKEA yeni bir sektörde daha boy göstermeye başlıyor.

Akıllı telefonlar hayatımıza gireli henüz fazla olmadı fakat hayatımızın vazgeçilmezleri arasına şimdiden girdiler bile. Akıllı kavramı geçtiğimiz aylarda Samsung ve önder teknoloji markalarından Apple'ın çıkarttığı TV'ler de de kullanılmaya başlandı. Böylece yepyeni bir dalın kapısı aralanmış oldu. Akıllı TV'ler artık hayatımıza yavaş yavaş giriş yapmaya başladı.


IKEA uzun yıllardır ev, bahçe ve ofisler üzerine düzenlemeriyle ve sunduğu geniş yelpazesiyle tanınan bir marka olarak devam ederken girdiği yeni sektörle birlikte bu yelpazesini arttırmak istiyor. IKEA akıllı TV yapar da aksesuarsız olur mu? Yeni akıllı TV değişik bir mobilya entegresi ile geliyor.



IKEA'nın çok konuşalacak bu TV'sinin getirdiği özelliklere bakacak olursak, LED TV, Full HD çözünürlük, 400Hz tepki süresi, gömülü bir Blu-ray oynatıcı, 2.1 kanal ses sistemi, iPod/Mp3 çalar girişi, FM radyo, kablosuz subwoofer gibi geniş yelpazesiyle bir televizyonda bulabileceğiniz bütün özellikleri kapsıyor diyebiliriz.

IKEA'nın yenı akıllı TV'si Uppleva ilk önce Fransa, Almanya, İtalya, Polonya ve İsveç merkezli olarak birdahiki ay kullanıcılar için satışa sunulacak. Yıl sonuna doğru diğer Avrupa ülkelerine, 2013 yılında ise ABD'ye doğru yola çıkacak. Fiyatlandırma ile ilgili gelişmeler IKEA'nın resmi sitesinden duyurulacak.

Güncelleme: Uppleva'nın Avrupa satış fiyatı 960 dolar olarak duyuldu.

Şizofreni artık tedavi edilecek!
Türkiye'nin gündemindeki ülkeler!
Batman Arkham Shadow duyuruldu, efsane seri geri dönüyor
Sonraki Haber