İndirime giren Xiaomi ürünleri! Bu fırsatlar kaçmaz

Ağustos ayı ile beraber bazı Xiaomi ürünlerinde de indirimlerin olduğuna şahit oluyoruz. İşte detaylar!

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri haline gelen Xiaomi, yalnızca akıllı telefon sektöründe değil birçok alanda faaliyet gösteriyor. Şirketin giyilebilir teknoloji bölümünde de oldukça başarılı olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Genel olarak fiyat – performans modelleri ortaya çıkaran firmanın ürünleri, zaman zaman güzel indirim fırsatları ile karşımıza çıkıyor. İşte Ağustos ayı ile beraber beklenen fırsatların bazı cihazlarda tüketicilere sunulduğunu görüyoruz.

İndirime giren Xiaomi ürünleri! Bu fırsatları kaçırmayın!

Kablosuz kulaklıklardan akıllı bilekliklere kadar uzanan bu fırsatlar dünyasında siz de kendinize göre bir cihaz bulabilirsiniz. Çünkü Xiaomi, hemen her alanda faaliyet gösteren bir firma ve bildiğiniz gibi fiyatları da emsallerine göre oldukça uygun. Bunun en güzel örneklerini ise kablosuz kulaklık sektöründe görüyoruz. Pek çok firmanın sattığı kablosuz kulaklık modellerine göre Xiaomi’nin cihazları çok daha uygun. Tabii bu kulaklıkların yalnızca müzik dinlemek için olduğunu, telefon görüşmeleri için istenen performansı sunmadığını da söylemeden geçmeyelim.

Mi Band serisini beğenenleri de unutmamak gerek. Bu akıllı bileklik modeli özellikle 4. Nesli ile beraber oldukça geliştirildi ve uygun fiyatlardan satışa sunuldu. Eğer siz de akıllı saat fiyatlarının gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorsanız, akıllı bileklik modellerine göz atabilirsiniz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan bu ay indirime giren Xiaomi ürünlerine bakalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler