İşte 2021'e Damgasını Vuracak En İyi Diziler

Anlaşılan 2021 yılı da beklediğimiz kadar iyi geçmeyecek. Ancak bu yılı da güzel bir dinlenme ve dizi kültürümüzü arttırma bahanesi olarak kullanmaya ne dersiniz?

2019 yılında başlayan coronavirüs salgını maalesef 2021'in sonlarına doğru yaklaşmamıza rağmen hala istenilen gerilemeyi göstermedi. Dahası böyle devam ederse 2022 yılına da bu salgınla girmemiz kuvvetle muhtemel. Komşu ziyaretlerinin azaldığı, akraba ziyaretlerinin ise neredeyse sıfır boyutuna indiği, bununla birlikte sinema, tiyatro ve kafelerin ise tatlı birer düş olmaya başladığı şu günlerde sanıyoruz ki yapılacak en iyi şeylerden biri güzel bir diziye başlamak olacaktır.

Eğer siz de bizim gibi düşünüyor ancak hangi diziyi izlemeliyim, en iyi dizi hangisi diye düşünüyorsanız sizler için 2021 yılının en iyi dizilerini bir başka deyişle ise 2021 yılında en çok konuşulan ve eleştirmenlerden tam not alan dizileri derledik. Bu zor günlerde ruh halinizin de değişiklik gösterebileceğini de hesaba kattık. Yani en iyi dizileri derlerken biraz oradan biraz da buradan almaya gayret gösterdik.

Bu listemizde, komedi sevenleri de, dram sevenleri de, gerilim sevenleri de unutmadık. He tabi romantik komedi sevenler ise her zaman kalbimizde. İsterseniz sizleri daha fazla meraklandırmadan o listemize geçelim. İşte sizi evde sıkıntıdan kurtarmayı vadeden 2021 yılının en iyi dizileri:

Popüler Haberler