İşte 2500 - 3000 TL arası en iyi akıllı telefonlar!

Fiyatların 20.000 TL seviyesine ulaştığı günümüzde, sınırlı bir bütçeye sahip olanlar için 2500 ilâ 3000 TL arasında yer alan en iyi akıllı telefon modellerini sizler için listeledik!

Döviz kurlarının yükselmesi ile özellikle de elektronik ürünlerde yaşanan fiyat artışları vatandaşları oldukça üzüyor. Bundan bir iki ay önce ihtiyaç duyduğu ürünleri satın alanlar muhtemelen kendilerini şanslı hissediyorlardır. Ancak akıllı telefon alacaklar için tren kaçmış değil, belki de son fırsat olarak nitelendirebileceğimiz fiyatlarla üstün özelliklere sahip akıllı telefon alabilmeniz hala mümkün.

Eğer akıllı telefon satın alırken öyle yüksek fiyatlar ödemek istemiyor, ancak aynı zamanda kötü bir telefon modeli de olmasın istiyorsanız, 2500 ila 3000 TL fiyat aralığında yer alan en iyi akıllı telefon modellerinin yer aldığı listemiz işinize yarayacaktır. Listemizde yer alan telefonlar elbette amiral gemisi olarak adlandırdığımız modeller ile yarışacak seviyede değil, ancak fiyatına nazaran sunduğu özellikler oldukça tatmin edici.

Listemizde yer alan telefonlar, General Mobile, Samsung, Redmi, Xiaomi, Casper, Vestel, Tecno gibi markaların geliştirdiği fiyat/performans ürünleri. Sizler için seçmiş olduğumuz akıllı telefon modellerinin 2019, 2020 ve 2021 çıkış yılına sahip cihazlardan oluşmakta olduğunu ayrıca belirtelim. Şimdi sözü daha fazla uzatmadan listemizde yer alan akıllı telefon modellerine, fiyat ve özelliklerine hep birlikte göz atalım.

İşte 2500 - 3000 TL arası en iyi akıllı telefonlar!

Popüler Haberler