İşte Türkiye'nin en teknolojik markaları

Neilsen Türkiye, ülkemizdeki en teknolojik markaları halka sordu. İşte halkımıza göre Türkiye’nin en teknolojik markaları.

Artık teknoloji çağında yaşadığımızı kabul etmemiz gerekiyor. İnternetin yaygınlaşması ile değişen gündelik yaşamımız, akıllı telefonların küreselleşmesiyle hayatımızı başka bir boyuta sürükledi.

Bu bağlamda benzin aldığımız petrol istasyonundan tutun da market alış verişini yaptığımız yerlere kadar pek çok sektör, işleyişini teknolojiyle birleştirdi.

Artık benzin istasyonlarında aracımızdan inmeden telefonumuzla ödeme yapabiliyor ya da markette akıllı kasalarla kendi ürünümüzü okutup, kasiyere ihtiyaç duymadan ödememizi gerçekleştirebiliyoruz.

Peki bu bağlamda bakıldığında en kullanıcı dostu en teknoloji markalar hangileri? Nielsen Türkiye bu konu hakkında derinlemesine bir çalışma gerçekleştirmiş ve Türkiye’nin en teknolojik markaları için yollara düşmüş.

Bu kapsamda Kasım 2019’da, Türkiye temsili 12 ilde (İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Bursa, Adana, Kayseri, Samsun, Trabzon, Erzurum, Malatya, Gaziantep - Kadın-Erkek, 15-64 yaş arası, 1000 kişi) ile geniş çaplı bir anket gerçekleştirimiş. 23 kategoride açık uçlu sorular ile yapılan araştırmada, Türkiye’nin en teknolojik markaları belirlenmiş.

Peki Türkiye’nin en teknolojik markaları hangileri? Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri ülkemizdeki en teknolojik markalarla başbaşa bırakalım.

Bu arada listeye geçmeden mnce şunu da belirtelim. Listede yer alan markaların tamamı Türkiye kökenli kuruluşlar değil. Neilsen genel olarak müşterilerin gözünde, ülkemizde faaliyet gösteren en teknolojik kuruluşları ortaya çıkarmaya gayret etmiş.

İşte Türkiye’nin en teknolojik markaları

Popüler Haberler