Katy Perry yeni klibinde 'Zaman Tüneli'ni kullandı!

İlginç kliplerine bir yenisini daha ekledi!

Sanatçılar sanatlarını icra ederken teknolojiden faydalanmayı da ihmal etmiyorlar. Son zamanlarda klip çekimleri ilginç görüntülere sahip oluyor. Geçtiğimiz günlerde o ilginç klipler kervanına bir yenisi daha eklendi.

Tüm dünyada  çektiği klip ve söylediği şarkılarla birlikte milyonlarca kişi tarafından sevilen sanatçı Katy Perry geçtiğimiz saatlerde yeni çıkardığı klip ile yine gündemde kalmayı başaran isimler arasında yer aldı.



Bildiğiniz üzre Katy Perry sanatçılar arasında Lady Gaga'yı anımsatan bir tarzda giydiği değişik konseptteki elbiseleriyle ve kliplerindeki imajlarıyla, son zamanların en gözde, popüler sanatçılarından birisi. Bu seferki klibinde Facebook'un Zaman Tüneli fonksiyonunu kullanan sanatçı yaşamının geçmişten bugüne nasıl geldiğine dair görüntüler yer alıyor.



Perry'nin yaşamının anlatıldığı bu güzel videosunun çok yakın zamanda gelecek olan  "Katy Perry: Party of Me" filmi için kullanılacağı biliniyor. Son zamanlarda sanatçıların Sosyal Ağ'lara olan bu hayranlığı ve düşkünlüğü sektöre son derece büyük bir değişiklik getiriyor diyebiliriz.

Dünyadan günün en etkileyici fotoğrafları! 21 Mayıs
En iyi tasarlanmış iPhone kılıfları!
LG'den uygun fiyata dev oyuncu monitörü; tam 45 inç
Sonraki Haber