Kendi şarjını kendin üret!

Teknoloji severlerin sevineceği bu cihaz ile birlikte herkes kendi cihazını kendi şarj edebilecek!

Günümüz teknolojisi geldiği nokta ile akıl sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Sizde teknoloji meraklısı, 7/24 cihazınızla vakit geçiren, elinizden hiç düşürmediğiniz biri iseniz, bu haberimiz ve haberimizde icat tam sizin için. Brezilya'lı mucid Joco Paulo Lammoglia'nın icat ettiği AIRE maskeleri ile birlikte elektronik cihazlarınızın şarjını kendiniz yapabileceksiniz.

AIRE adı verilen bu maske ile birlikte şarj sorununa yeni bir çözüm sunuluyor, bu maskeler ile birlikte koşarken, yürürken hatta uyurken bile oluşan güç kullanılabiliyor. Nefesimizin gücünü kullanan bu teknoloji şimdiden çok rağbet görmeye başladı bile. İnsan nefesinin gücü ile çalışan teknoloji şu şekilde çalışıyor: Ürünün içinde küçük rüzgar türbinleri içeren maskenin ürettiği elektrik, bir kablo aracılığıyla elektronik cihaza aktarılıyor, böylece şarj oluşumu ortaya çıkıyor. Yeni icat ile birlikte iPhone'dan tutun aklınıza gelebilecek her türlü cihaz şarj edilebiliyor.



Mucit Lammoglia, "İcadımla atmosfere karbondioksit salınımı oranını düşürmek ve elektrik üretilmesini sağlamak istiyorum" dedi. Sözlerinin devamında: "Evinizde veya dışarıda, koşarken, yürürken, uyurken, hatta kitap okurken bile AIRE maskesini kullanabilirsiniz...


Enerji tasarrufu sağlaması ve çevreyi korumaya yardımcı olmasının yanı sıra, egzersiz yapma istediğini de güçlendiriyor"

Bu cihaz ile birlikte Dünya'da ilk de gerçekleştirilecek, bedensel kas organizasyonları 7/24 bir enerjiye dönüşüyor, ortaya çıkan bu kesintisiz enerji kaynağından yararlanmak adına mucidimiz, kendi ürününe bu tarz bir fonksiyonla üretilen eşsiz bir teknoloji ürünü benzetmesini yaptı.

Romantik Fransa bahçeleri
Sona eren MWC 2012 'den geriye kalan ilgi çekici 'kare'ler
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber