LG G5'in arkadaşlarıyla tanışın!

LG'nin G5'in arkadaşları ismini verdiği LG G5 ile tanıtılan tüm aksesuarlar ve detayları!

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG, Mobil Dünya Kongresi kapsamında yeni akıllı telefonu LG G5'i Barselona'da düzenlediği basın toplantısında resmi olarak tanıttı. Cihazın teknik ve tasarım detaylarının yanı sıra LG lansmanda özellikle LG G5'in arkadaşları olarak nitelendirdiği aksesuarlar üzerinde durdu.

LG G5'i diğer cihazlara göre ayıracak en önemli etkenlerden olan LG G5'in arkadaşları LG CAM Plus, LG Hi-Fi Plus, LG 360 VR, LG 360 CAM, LG Rolling Bot ve LG Tone Platinium da LG G5 ile birlikte tanıtıldı. LG CAM Plus ve LG Hi-Fi Plus özellikle modüler olmalarıyla oldukça dikkat çekti.

LG CAM Plus ve LG Hi-Fi Plus aksesuarlarını kullanmak için LG'nin geliştirdiği modüler yöntem ise cihaz kadar ilgi çekti. LG G5'in alt kısmını çekerek telefonunuzun alt kısmını ve bataryasını çıkarıyor, daha sonra bataryanızı bir benzeri alt kısma takarak bu aksesuarı cihazın alt kısmına tekrar yerleştirdiğinizde aksesuarı kolaylıkla kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Aşağıdaki listeden LG G5 ile tanıtılan aksesuarların tümünün görsellerine ve detaylarına aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

LG CAM Plus

Bataryanızı çıkarıp LG CAM Plus modülünü takarak LG G5'inize DSLR yetenekleri kazandırabiliyorsunuz. Oldukça basit bir şekilde zoom yapabileceğiniz ve görüntü alabileceğiniz LG CAM Plus telefonunuzda takılıyken cihazınıza ekstra 1200mAh batarya kazandırıyor. Yani 2800mAh olan standart piliniz bu aksesuarla birlikte 4000mAh'e yükseliyor.

Sonraki sayfalara ilerleyerek LG G5'in diğer "arkadaşlarına" gözatabilirsiniz.

LG Hi-Fi Plus

LG'nin B&O ortaklığıyla yaptığı bu aksesuar sayesinde mobil cihazınız yüksek ses kalitesi kazanıyor. Bu aksesuarı LG G5'e taktığınızda cihazınız ses sitemleri seviyesinde daha kaliteli bir ses deneyimi yaşatıyor ve HD çözünürlüklü sesleri destekliyor.

LG 360 VR

LG de sanal gerçeklik teknolojisine adımını attı. Diğer mobil cihazlar için olan sanal gerçeklik gözlüklerini oldukça eleştiren LG tıpkı normal bir gözlük gibi takılan ve telefona cihaza yerleştirmek yerine kablo takarak bağlanan LG 360 VR'ı LG G5 ile birlikte tanıttı. Ayrıca LG 360 VR ile ilgili detaylı haberimize ulaşabilirsiniz.

LG 360 CAM

LG'nin yeni 360 derece kamerası LG 360 CAM sayesinde cihazı havaya kaldırıp tek bir tuşa bastığınızda kolaylıkla 360 derece görüntü alabiliyorsunuz. 360 derece görüntü almayı oldukça basitleştiren kamera sayesinde tüketicilerin 360 derece görüntüleri kullanmasının yaygınlaşacağı söylenebilir.

LG Rolling Bot

LG'nin evleriniz için tasarladığı yuvarlanabilen kamerası LG Rolling Bot'u LG G5 cihazınız üzerinden kolaylıkla cihazı kumanda edebiliyor ve video kaydı yapabiliyorsunuz. Güvenlik amaçlı kullanılacağı gibi LG Rolling Bot hareket ettirilebilmesiyle birçok kişinin evindeki oyuncak kamerası da olabilir.

LG Tone Platinium

Boynunuza takarak kullanabileceğiniz LG Tone Platinium Bluetooth teknolojisiyle LG G5 cihazınıza bağlanıyor. Özel Harman Kordon tasarımı olan cihaz hem şık görünüm sunarken hem de neredeyse CD seviyesinde ses kalitesine ulaşmanızı sağlıyor. LG Tone Platinium başlı başına bir kulaklık değil, cihazı Bluetooth ile bağladıktan sonra ve boynunuza taktığınızda kulaklığınızı LG Tone Platinium'a bağlamanız gerekiyor. H3 by B&O Play kulaklık ve LG Tone Platinium ile LG G5'inizde yüksek çözünürlüklü ses deneyimini yaşayabilirsiniz.

LG G5, Galaxy S6 ve iPhone 6S fotoğraf karşılaştırma
LG G4 vs LG G5: Arayüzü karşılaştırması
Google uygulamaları artık AppGallery'de; işte Huawei Nova 12S incelemesi
Sonraki Haber