MIUI 13'te göreceğimiz başlıca 10 yeni özellik!

MIUI 13'ün gelişi ile beraber yeni sisteme gelecek olan özellikleri bu makalemizde sizler için derledik. Birçok farklı özelliği bünyesinde barındıracak olan bu yeni arayüz hakkında detayları aktarıyoruz.

MIUI 13'ün muhtemel sunum tarihi 16 Aralık olacağı tahmin ediliyor. Bunu göz önünde bulundurarak, MIUI 13'ün akıllı telefonlarımıza getireceği özellikleri ve günlük kullanım deneyimini iyileştirecek çeşitli işlevleri 10 ana başlık altında derledik.

1. Akıllı Araç Kutusu

Akıllı araç kutusu olarak da bilinen yeni araç kutusu, MIUI 13 özellikler repertuarının bir parçası olacak yeni bir işlevdir. Araç kutusu, ekranın yan tarafına yerleştirilmiş dikey bir çubuk olarak gösterilir ve en çok kullandığınız uygulamalara hızlı bir şekilde erişmenize veya elinizde olmasını istediklerinizi yapılandırmanıza olanak tanıyabilir.

Ayrıca, Akıllı Araç Kutusu ayarları menüsünde, ödeme görünürlüğünün her zaman açık olmasını veya bir video oynatılırken de görüntülenmesini etkinleştirme seçeneğimiz olacak. MIUI 12.5'in hızlı notlar özelliği artık yeni akıllı araç kutusuyla entegre çalışacak.

Popüler Haberler