Netflix Mart ayı içerikleri

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Netflix’te Mart ayında hangi içerikler yayınlanacak? İşte Netflix Mart ayı içerikleri.

Dijital yayın sektörü denildiğinde şüphesiz akla ilk gelen isim Netflix olacaktır. Ülkemizde de resmi olarak hizmet veren Netflix, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip.

Son dönemde yayına soktuğu Türk dizileriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Netflix, önümüzdeki Mart ayında da dolu dolu bir takvimle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Önümüzdeki Mart ayında merakla beklenen dizilerin yeni sezonları haricinde, gişede önemli başarılara imza atmış olan Türk filmleri de ilk kez Netflix’te gösterime girecek.

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Karakomik Filmler 1 ve Kore uyarlaması olan 7. Koğuştaki Mucize Mart ayında Netflix üyelerinin beğenisine sunulacak.

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Netflix Mart ayı içerikleri listemiz ile başbaşa bırakalım.

Bu arada dip not olarak şunu da hatırlatalım. Netflix kısa süre önce ülkemizdeki ücretsiz deneme sürümünü kullanımdan kaldırmıştı. Bilindiği üzere yeni üyeler Netflix’i ilk bir ay boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebiliyordu. Fakat artık Netflix izlemek için doğrudan ödeme yapıp üyeliğinizi aktif hale getirmeniz gerekiyor.

İşte Mart ayı içerikleri!

Popüler Haberler