Okul çantaları da teknolojiye uydu!

Öğrenciler için tekknolojiye uygun çantalar Türkiye'de!

Okulların açılmasına çok az bir zaman kaldı ve öğrencilerin en önemli ihtiyacı olan okul çantaları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Bildiğiniz gibi artık okullarda tablet dönemi başlıyor ve çocukların tabletleri nasıl taşıyacağı da ayrı bir sorun haline geldi.

Bunu düşünen firmalar tabi ki bu duruma uygun çantalar üretmişler. Şimdi çok sayıda renk alternatifi, kullanışlı tasarımları ve eğitim-öğretim süreçlerinde kullanılan tablet ve dizüstü bilgisayarları da özel bölmelerinde kolaylıkla ve güvenle taşıma özelliğine sahip olan Incase Campus sırt çantaları Türkiye'ye geldi.

Dünyaca ünlü marka Incase tarafından üretilen bu özel tasarımlı çantalar; darbe koruyucu, rahat ve pratik kullanım sağlayan yapılarıyla öğrencilerin çanta seçiminde ideal bir tercih olacak gibi görünüyor.

Incase Campus sırt çantaları, MacBook, iPad gibi dizüstü ve tablet bilgisayarlar için özel bölmelere sahip. Çanta sert çevre koşullarına karşı dayanaklı ve darbe koruyucu özelliği bulunuyor. Çantanın fiyatı ise KDV dahil 109.90 TL'den başlayan fiyatlarla. Incase Campus sırt çantaları, şık tasarımları dışında rahat ve pratik kullanımlarıyla da öğrencilerin beğenisini kazanıyor.

İnsan derisinden sperm!
Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9 Özellikleri
Huawei yeni etkinliğini duyurdu! İşte tanıtılacak ürünler
Sonraki Haber