OpenSea'nin aylık NFT satışları üçüncü çeyrekte %60 azaldı!

OpenSea'nin aylık NFT satışları üçüncü çeyrekte %60 azaldı!

Fungable token'lar ( NFT'ler ) 2021'de dünyayı kasıp kavurdu, ancak o zamandan beri, kripto para endüstrisinin geri kalanıyla birlikte zor bir dönemde yakalanan satış hacimleri düşmeye devam ettikçe ilgide büyük bir düşüşe tanık oldu.

OpenSea'nin aylık NFT satışları üçüncü çeyrekte %60 azaldı!

Dijital koleksiyon ürünleri için en büyük pazar olan OpenSea'deki NFT satışları, 5 Ekim'de pazar analizi platformu Cryptounfolded tarafından yayınlanan verilere göre, 2022'nin üçüncü çeyreğinde ikinci çeyreğe kıyasla %60 düşüş gösterdi.

OpenSea NFT satış tablosu. Kaynak: cryptounfolded

Grafiğin gösterdiği gibi, NFT aylık satışları Ocak 2022'de 4 milyarı aştıklarında en yüksek seviyesine ulaştı, ancak Haziran ayında çarpıcı bir şekilde düştü ve o zamandan beri istikrarlı düşüşünü sürdürdü.

Sürekli düşüş

Eylül ayı sonlarında Finbold, Dune Analytics bilgilerine göre, NFT aylık işlem hacminin art arda beşinci ay düşüşle Ocak ayındaki zirvesinden bu yana %97 düştüğünü ve Eylül ayında ancak 466 milyon dolara ulaştığını bildirdi.

Ağustos ayının başlarında, veriler , kripto sektörünün karşılaştığı önemli zorluklar arasında dijital koleksiyonlara olan ilgi azaldığından , ikinci çeyrekteki NFT ticaret faaliyetinin zaten %40 düştüğünü göstermişti. Aynı zamanda, Ağustos ayının sonunda OpenSea'deki NFT işlem hacminin 1 yılın en düşük seviyesine düştüğü de ortaya çıktı.

Bu arada, NFT'lere olan ilginin azalması, kısmen, insanların büyük çoğunluğunun veya %64'ten fazlasının, Haziran ayında yapılan bir ankette gösterildiği gibi, yalnızca daha yüksek bir fiyata satmak ve para kazanmak için dijital koleksiyon ürünleri satın almasına bağlanabilir.

Diğerleri (%14,7) bunları “bir topluluğa katılmak ve esnek olmak” için satın alırken, NFT müşterilerinin yalnızca %12,4'ü dijital sanat koleksiyonu yapmak için satın aldı ve çok küçük bir kısmı (%8,6) oyunlara erişmek için satın aldı. aletler.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Yapay zeka, insanların hayal edebileceğinden hızlı bir batarya tasarladı!
TikTok kullanmasanız bile uygulama sizi takip ediyor!
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber