Sosyal mesafe hiçe sayıldı Bakan Koca uyardı!

Sosyal medyaya bir grup gencin sosyal mesafeyi hiçe sayan görüntüleri düşünce Sağlık Bakanı Fahrettin koca da Twitter üzerinden uyarılarda bulundu.

Koronavirüs pandemisi sebebi ile alınan tedbirler kapsamında uzun zamandır özellikle de hafta sonları dışarı çıkamıyoruz. Bu, salgın ile mücadelede bizlere önemli kazanımlar sunsa da insanların sürekli evlerinde kalmaları, onları artık psikolojik olarak da olumsuz etkiliyor.

Bunun farkında olan yetkililer ise 1 Haziran tarihi itibari ile kontrollü sosyal yaşama geçişin önünü açtı. Ancak bazı kişiler bunun kontrollü olduğunu unutup eskiye dönüşten bazı manzaralar verince, Bakan Fahrettin Koca da Twitter hesabı üzerinden bazı uyarılarda bulundu.

Sosyal mesafe hiçe sayıldı Bakan Koca uyardı!

Kadıköy Moda'da çekilen görüntüler, bir grup gencin eğlencesini konu alıyor. Ancak bu eğlence, sosyal mesafe kurallarını hiçe sayması ile tamamıyla tehlikeli bir hal alıyor. Halkın kontrollü sosyal yaşamı yanlış anlamaması yönünde sık sık Tweetler atan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bu videoya kayıtsız kalmadı ve Twitter hesabı üzerinden uyarılarda bulundu.

Bakan Koca, "Son vakanın tedavi edildiği, salgınla mücadelenin geride risk kalmayacak şekilde başarıya ulaştığı haberini alan vatandaşlarımız kutlamalara başladı.' Bu habere daha var. Çok fazla normalleşmeyelim. MASKE + MESAFE KURALINA MODA OLARAK UYALIM." ifadelerini kullandı. Bu görüntüler sonrası eğlence içerisinde olan gruba da tepki yağdı.

Monster Notebook mağazaları ve teknik servisleri açılıyor
Yeni nesil iş bilgisayarı: Casper Nirvana X400
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber