Yeni Spider-Man filminin kötü adamı belli oldu mu?

Ortaya atılan iddialara göre Spider-Man: Homecoming 2'nin kötü adamı Mysterio olabilir. Üstelik Mysterio'yı dünyanın açık ara en yetenekli figürleriden bri canlandıracak!

Spider-Man filmleri tam üç kez yeniden çekildi. İlk Spider-Man filminin yönetmenliğini Sam Raimi üstlendi ve Tobey Maguire başrolü üstlendi. Film üçlemesi, gişede büyük başarı elde etse de, Sony son film için Sam Raimi ve Tobey Maguire ile anlaşamadı. Tobey Maguire'ın talep ettiği astronomik ücret filmin yeniden çekilmesinin en önemli nedeniydi.

İkinci Spider-Man filminin yönetmenlik koltuğunda ise Mark Webb oturuyordu. Andrew Garfield'in başrolünü üstlendiği ikileme ne yazık ki, hiçbir anlamda istenen başarıyı elde edemedi ve Marvel'ın en popüler karakterinin potansiyelini yansıtamadı.

İlk iki filmin tüm hakları Sony'deydi. Neyse ki Marvel ve Sony sonunda ortak bir zeminde anlaştı ve Peter Parker, Avengers evreninin bir parçası olmayı başarabildi sonunda. Bunun da verdiği hızla tarihin en iyi Spider-Man filmi olarak nitelendirilen Homecoming gösterime girdi. 

Marvel, şimdilik tüm gücünü Avengers: Infinity War'un devamı için harcasa da, Spider-Man Homecoming 2, 2019 yılının Temmuz ayında gösterime girecek. Gerek eleştirmenlerden, gerek izleyicilerden tam not alan Tom Holland, birkez daha  başrol olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Filmin kötü adamının ise çizgi roman okuyucularının yakında tanıdığı Mysterio olması bekleniyor. Mysterio, güçleri sayesinde sahte görüntülerle rakiplerini kandırıp, kahramanların bile sevdikleri kişilere zarar vermesini sağlayabiliyor. Kısacası düşmanlarını fiziksel olarak değil, zihinsel olarak yok ediyor. 

En heyecan verici dedikodu ise Mysterio'yu Jake Gyllenhaal canlandıracağı yönünde. Stüdyo ile ünlü oyuncu arasındaki anlaşmanın imzalanmasının an meselesi olduğunu iddia ediliyor. Oscar ödüllü oyuncu Jake Gyllenhaal; Donnie Darko, Prisoners, Brokeback Mountain, Prince of Persia ve Nightcrawler gibi filmlerde rol almış ve Nightcrawler'daki performansı ile Akademi Ödülü kazanmıştı.

 
 
HTC U12 Plus, bizzat HTC tarafından sızdırıldı!
Trump iPhone kullanma konusunda ısrarlı
Samsung’un yeni ekran teknolojisi devrim niteliğinde olabilir
Sonraki Haber