Türkiye'de satılan en ilginç 10 Xiaomi ürünü!

Xiaomi çok geniş yelpazede cihazlar üretmeye devam ediyor. İşte ülkemizde satılan en ilginç Xiaomi ürünleri!

Uygun fiyata sunmuş olduğu akıllı telefon modelleri ile popülerlik kazanmayı başaran Xiaomi, aslında teknolojinin her alanında var olan bir firma. Öyle ki şirketin traş makinesinden tutun da şarj edilebilir lambaya kadar pek çok farklı noktada ürünü bulunuyor. İşin ilginç yanı ise, bu ürünler farklı arayışlarda olan teknoloji meraklıları tarafından da oldukça ilgi görüyor. Eğer siz de ilginç ürünleri merak ediyorsanız bu haberimizi okumanızda büyük fayda var!

Yani biz Xiaomi'yi her ne kadar Redmi adı altında satılan uygun fiyatlı akıllı telefonları ile veya kablosuz kulaklık modelleri ile bilsek de Çin merkezli teknoloji devi bambaşka konularda da üretim yapıyor. Örnek vermek gerekirse teknolojiden farklı olarak özellikle Çin'de Xiaomi imzası taşıyan halı, eldiven gibi bambaşka ürünler bile bulunuyor. Bu manada firmanın gerçekten de çok ilginç bir yanının olduğunu ifade edebiliriz. Bu tarz ürünlerin ülkemizde'de satışta olduğunu zaman zaman görüyoruz.

Biz de Türkiye'de satışta olan en ilginç Xiaomi ürünlerini sizler için bir araya getiriyoruz. Çok şaşıracağınıza eminiz, çünkü Xiaomi üretiminden çıkan akıllı tartı, siyah nokta giderici gibi daha pek çok cihaz bulunuyor. Hatta listemize göz attığınız zaman markanın kaleminin dahi olduğunu görmüş olacaksınız.

Bu ürünler çok önemli gibi gözükmese de bazı kimselerin merakını cezbedebilir. Dilerseniz biz de lafı daha fazla uzatmayalım ve bu cihazlara göz atmış olalım. İşte Türkiye'de satılan en ilginç 10 Xiaomi ürünü!

Popüler Haberler