Türkiye’nin en değerli markası açıklandı! Bim rakiplerine fark attı!

Türkiye’nin en değerli markaları sıralaması belli oldu. Türkiye’nin En Değerli Markaları-Marka 100 sıralaması işte en değerli markalar!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, 2021 yılına ilişkin "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasını tamamladı. Marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, Türkiye'nin en değerli markalarını sıraladı.

Uluslararası arenada en iyi marka değerlendirme kuruluşlarından biri olan Brand Finance Türkiye’deki markalar hakkında araştırma yaptı. Ülkenin en değerli markalarını listeledi. Yapılan bu liste yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyük önem taşıyor. Çünkü uluslararası kuruluşlar firmalar ortak işler yaparken bu araştırma sonuçlarına dikkat ediyor. Uluslararası ticarette ciddi önem arz eden bu liste, mevcut firmalar için ciddi referans oluşturmaktadır. Bir ülkenin marka değerlerinin toplam değeri oldukça önem arz etmektedir. Çünkü ülkedeki toplam iş hacmi ülke şirketlerinin gücü bu şeklde ortaya koyulabiliyor. Araştırma sonucuna göre Türkiye’nin en değerli markasının değeri tam 2 milyar dolar seviyelerinde.

İşte Türkiye’nin 2021 en değerli dev markaları:

Popüler Haberler